U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
И окачите слике обавезно на форум. А може и видео снимак, што да не.
Брате, пре бих рекао да си ти психо тип чим имаш такве маштарије.
Fejzbuče, aj malo iskuliraj. Ako si ti bolestan, ne mora da znači da su i ostali. Ne znam ni koji si kurac komentarisao kad nema veze s tobom. O'ladi malo. I nemoj sad da se praviš fin ,svi znamo kakav si.
Hoće li ko pičke?
+1
Dopija, ja ću te zaštiti od fejza! Padni mi na grudi.
Smirnoff jedan mali sada,može?
Као што рекох ефекат ЛСД-а варира од особе до особе... Поменуо сам то двоје људи - тај лик је пробао први пут пола сличице и опет му није био добар трип, и то није било на журци, а друга особа у причи ЛСД иначе ради, чак и на журкама па јој је фул трип.
Je l' još nekome sporo učitava Vukajliju? Već nekoliko dana mi učitava stranicu po sto godina, a ostale sajtove normalno... Ne znam da li je do mog neta, ali kontam da ne bi onda samo Vuka bila spora...
ČESTITAM SMARETU NA ULOGI MODA:*
Френки, оћеш да ми кажеш да ниси проџарао муда и помислио како би било до јаја да одрадиш ту акцију да Допијом?
Dopija daj Fejzu pičke.
Forget, takva je ova verzija, spora, a i zavisi do brovsera, Internet Iksplorer sporije učitava od Gugl Kroma.
Pa može biti da je do verzije, jer kad je vraćena ova, spora je... A koristim Operu...
Hmmm... Probaj da uplatiš ktitor, možda onda bude brže pičila. :)
I ja Operu koristim i normalno mi učitava Vukajliju, mada ne bi bilo loše da probaš sa Gugl chrome.
Наравно, само се овде правим фин да би помислила да сам и у рил лајфу у ствари фин па ми можда да пичке тако фином, што да не?!
Denise, drš se ti trave, jebeš hemiju.
A možda je i do neta, jbg, koristim onaj mts modem...
Ма багује на моменте Форгет. После 2 ноћу је супер, а сад кад се сви ми нолајфери скупимо и гледамо постере, јебига, спорије је :)