Брате, пре бих рекао да си ти психо тип чим имаш такве маштарије.
Fejzbuče, aj malo iskuliraj. Ako si ti bolestan, ne mora da znači da su i ostali. Ne znam ni koji si kurac komentarisao kad nema veze s tobom. O'ladi malo. I nemoj sad da se praviš fin ,svi znamo kakav si.
Hoće li ko pičke?
+1
Dopija, ja ću te zaštiti od fejza! Padni mi na grudi.
Smirnoff jedan mali sada,može?
Као што рекох ефекат ЛСД-а варира од особе до особе... Поменуо сам то двоје људи - тај лик је пробао први пут пола сличице и опет му није био добар трип, и то није било на журци, а друга особа у причи ЛСД иначе ради, чак и на журкама па јој је фул трип.
Je l' još nekome sporo učitava Vukajliju? Već nekoliko dana mi učitava stranicu po sto godina, a ostale sajtove normalno... Ne znam da li je do mog neta, ali kontam da ne bi onda samo Vuka bila spora...
ČESTITAM SMARETU NA ULOGI MODA:*
Френки, оћеш да ми кажеш да ниси проџарао муда и помислио како би било до јаја да одрадиш ту акцију да Допијом?
Dopija daj Fejzu pičke.
Forget, takva je ova verzija, spora, a i zavisi do brovsera, Internet Iksplorer sporije učitava od Gugl Kroma.
Pa može biti da je do verzije, jer kad je vraćena ova, spora je... A koristim Operu...
Hmmm... Probaj da uplatiš ktitor, možda onda bude brže pičila. :)
I ja Operu koristim i normalno mi učitava Vukajliju, mada ne bi bilo loše da probaš sa Gugl chrome.
Наравно, само се овде правим фин да би помислила да сам и у рил лајфу у ствари фин па ми можда да пичке тако фином, што да не?!
Denise, drš se ti trave, jebeš hemiju.
A možda je i do neta, jbg, koristim onaj mts modem...
Ма багује на моменте Форгет. После 2 ноћу је супер, а сад кад се сви ми нолајфери скупимо и гледамо постере, јебига, спорије је :)
И окачите слике обавезно на форум. А може и видео снимак, што да не.