Разноразно питање

1. A što ne rečeš odma da si na usrani modem, i ja koristim to sranje, samo glavobolju od njega dobih. Ako si prije imala instaliran neki drugi internet paket ili modem, obriši ga iz Control panela i uopšte iz kompjutera, a ako si na laptop probaj da promijeniš poziciju, naprimer, sedni neđe pored prozora, može bit zid da ometa signal, a moš i probat da promijeniš neki od usb džekova, to zna da ga ubrza ponekad.

2. a ako si na laptop probaj da promijeniš poziciju, naprimer, sedni neđe pored prozora,

popni se na regal...lolololo

3. ko sto kaze GM,skoro sve zavisi od okruzenja sto se tice esida
    to stavis celu slicicu na jezik i ides u zoloski vrt,ali ovaj put da gledas dinosauruse :)

4. E e, šifunjer. :) Mene drug isto ima modem, a živi na treći sprat u zgradu, znaš kako mu brže od mojega, čak i kad potroši brzi internet.

5. "НА СЛЕДЕЋЕМ ОКУПЉАЊУ СВИ ОКУПИРАМО ЈЕДНУ ЧЛАНИЦУ КОЈА СТАВЉА ТАКЕ СЛИКЕ И ИЗДРКАМО ЈОЈ ПО ФАЦИ"

Ovo je bio predlog jednog estimejted člana povodom "jebi me ba" avatara, a može se koristiti i sad.

Žene, zašto nudite pičke na sajtu a kad dođe vreme za kcijanje, držite kurac sa dva prsta? M?

6. Murinjo, u pravu si, noću brže radi :)

Mešo, ovaj modem je jedino što može da funkcioniše na mom laptopu. Imamo mi i u domu net, plaćamo ga mesečno 150 dinara i odličan je, ali neće na mom laptopu, nema šanse. Podesila sam sve kako su rekli da treba (i physical address) tamo u podešavanjima i neće. Kod kuće sam pokušala vajrles, pošto imamo adsl, neće ni to... Samo ovaj modem, a i on me sad zeza. Mora neko stručniji da pogleda šta je u pitanju, ja se baš i ne razumem...

Bojane, nema mi pomoći na šta god da se popnem :))

7. Нисам знао за ову нумеру, сад ми је јасно. Фала.

8. Ima li neko kojim neverovatnim slučajem dvd Sergeja Ćetkovića iz Arene?

9. Маторке су врхстра.

10. Meśa
    Denise, drš se ti trave, jebeš hemiju.

Ma da probam i to da vidim sta je, spidacu, eksere to sam reko da necu nikad, probo bi ja i neki drugi psihodelik ne mora biti LSD

Радјард Куплунг
    Ima li neko kojim neverovatnim slučajem dvd Sergeja Ćetkovića iz Arene?

Ja da sam na tvom mjestu ja bih propito svoju seksualnost

11. Ja da sam na tvom mjestu ja bih propito svoju seksualnost

Siđem u dnevnu sobu, ide neki pesmuljak na teveu, samo se odjednom prolomi takva solčina da sam se usrao. Jedan od boljih gitarskih momenata što sam čuo u zadnjih šest meseci. Ja priđem da vidim šta je, kad ono batica dere, ne dere, nego jebe pored Sergeja Ćetkovića. Moram da naučim tih par linija, pa da jebe oca, a klipa nema na tjubu.

12. Где сад да купим пурењаке на жару?

13. Капирам и ја, али не знам да л' их има сада. Као, недеља и то.

14. е онда не знам, немој да једеш пуромњаке!

15. 'Оћу, једу ми се данима. Понудише ме дојкаром, узох пуромњаке.

16. скочи до неког максија ил неког тако срања које има пурењаке и онда заложи ватрицу испред зграде и направи сама. ако одрадиш шему, ето мене да њопамо заедно!

17. Ромингујемо се, ћорима!

18. Jel u redu to što brišem alkoholom baterijsku lampu kad mi je komšinica vrati s pozajmice?