popni se na regal...lolololo
ko sto kaze GM,skoro sve zavisi od okruzenja sto se tice esida
to stavis celu slicicu na jezik i ides u zoloski vrt,ali ovaj put da gledas dinosauruse :)
E e, šifunjer. :) Mene drug isto ima modem, a živi na treći sprat u zgradu, znaš kako mu brže od mojega, čak i kad potroši brzi internet.
"НА СЛЕДЕЋЕМ ОКУПЉАЊУ СВИ ОКУПИРАМО ЈЕДНУ ЧЛАНИЦУ КОЈА СТАВЉА ТАКЕ СЛИКЕ И ИЗДРКАМО ЈОЈ ПО ФАЦИ"
Ovo je bio predlog jednog estimejted člana povodom "jebi me ba" avatara, a može se koristiti i sad.
Žene, zašto nudite pičke na sajtu a kad dođe vreme za kcijanje, držite kurac sa dva prsta? M?
Murinjo, u pravu si, noću brže radi :)
Mešo, ovaj modem je jedino što može da funkcioniše na mom laptopu. Imamo mi i u domu net, plaćamo ga mesečno 150 dinara i odličan je, ali neće na mom laptopu, nema šanse. Podesila sam sve kako su rekli da treba (i physical address) tamo u podešavanjima i neće. Kod kuće sam pokušala vajrles, pošto imamo adsl, neće ni to... Samo ovaj modem, a i on me sad zeza. Mora neko stručniji da pogleda šta je u pitanju, ja se baš i ne razumem...
Bojane, nema mi pomoći na šta god da se popnem :))
Нисам знао за ову нумеру, сад ми је јасно. Фала.
Ima li neko kojim neverovatnim slučajem dvd Sergeja Ćetkovića iz Arene?
Маторке су врхстра.
Ma da probam i to da vidim sta je, spidacu, eksere to sam reko da necu nikad, probo bi ja i neki drugi psihodelik ne mora biti LSD
Ja da sam na tvom mjestu ja bih propito svoju seksualnost
Siđem u dnevnu sobu, ide neki pesmuljak na teveu, samo se odjednom prolomi takva solčina da sam se usrao. Jedan od boljih gitarskih momenata što sam čuo u zadnjih šest meseci. Ja priđem da vidim šta je, kad ono batica dere, ne dere, nego jebe pored Sergeja Ćetkovića. Moram da naučim tih par linija, pa da jebe oca, a klipa nema na tjubu.
Где сад да купим пурењаке на жару?
у кнез миајловој
Капирам и ја, али не знам да л' их има сада. Као, недеља и то.
е онда не знам, немој да једеш пуромњаке!
'Оћу, једу ми се данима. Понудише ме дојкаром, узох пуромњаке.
скочи до неког максија ил неког тако срања које има пурењаке и онда заложи ватрицу испред зграде и направи сама. ако одрадиш шему, ето мене да њопамо заедно!
Ромингујемо се, ћорима!
Тај неки ром!
Jel u redu to što brišem alkoholom baterijsku lampu kad mi je komšinica vrati s pozajmice?
A što ne rečeš odma da si na usrani modem, i ja koristim to sranje, samo glavobolju od njega dobih. Ako si prije imala instaliran neki drugi internet paket ili modem, obriši ga iz Control panela i uopšte iz kompjutera, a ako si na laptop probaj da promijeniš poziciju, naprimer, sedni neđe pored prozora, može bit zid da ometa signal, a moš i probat da promijeniš neki od usb džekova, to zna da ga ubrza ponekad.