Može li da se skine neki program da se preko njega fata vajrles? I kako se provaljuje šifra? Izvinjavam se na mom programerskom, laik sam za ove stvari.
Može li da se skine neki program da se preko njega fata vajrles? I kako se provaljuje šifra? Izvinjavam se na mom programerskom, laik sam za ove stvari.
Програм не постоји такав, али мислим да постоји посебан уређај који хвата сигнале (нисам 100% сигуран, али требало би да тако нешто постоји)... Питај у оближњем сервису...
За проваљивање шифре - то је већ теже, ја сам још пре можда око годину дана читао о томе, и пронашао да постоји програм за то, међутим, колико сам видео, заузимао је преко 2 гигабајта... Ипак, ако сам добро укапирао то ради по принципу да покушава све могуће комбинације док не убоде, тако да би му за тако нешто требало доста времена, и могло би да упали ако ти комшија не гаси нет. Прогуглај мало, мислим да се зове нешто Black и још нека реч...
Срећно
Ima uređaj Đole, donosio jedan lik kod mene, isprobavali na laptop, a nisam mislio da se kačim na komšijin internet nego na internet od jednog novootvorenog državnog objekta, to bi mi ekstra palo, a i greota bi bilo da se ne krade od lopova.
(Da ne bih otvarao novu temu, reći ću to ovde u formi pitanja.)
Zašto je vraćen ovaj stari, dosadni, odvratni, spori layout sajta? Ulažem protestnu notu onome koga se ovo tiče.
Ае отвори на два минута, чисто још да напишем релацију којом ће Хрвати ићи за БГ и где ће да се штекају кад стигну, па да могу људи да се организују ваљано.
А мушких?
У том контексту не. Они ме не сматрају толико привлачним па ме и не смарају у тој мјери.
http://vukajlija.com/zasto-je-marihuana-zabranjena-a-cigare-ne/532211
Zašto moderatori ovakve definicije brišu odmah po viđenju? Pa ovo je nadvrh totalni!
EDIP: I ovu: http://vukajlija.com/vic-dana/523620 .
Retoričko pitanje jeste raznorazno pitanje, al' ne očekuj neki retorički odgovor tipa "zato što nije definicija".
Stvarno ste vi moderatori partibrejkeri, mijenjate naziv poziva odma. :)
Програм не постоји такав, али мислим да постоји посебан уређај који хвата сигнале (нисам 100% сигуран, али требало би да тако нешто постоји)... Питај у оближњем сервису...
За проваљивање шифре - то је већ теже, ја сам још пре можда око годину дана читао о томе, и пронашао да постоји програм за то, међутим, колико сам видео, заузимао је преко 2 гигабајта... Ипак, ако сам добро укапирао то ради по принципу да покушава све могуће комбинације док не убоде, тако да би му за тако нешто требало доста времена, и могло би да упали ако ти комшија не гаси нет. Прогуглај мало, мислим да се зове нешто Black и још нека реч...
Срећно
Sta to znaci kad e auto kupe, sta znaci kad e hecbek?
Kakva je razlika?
http://images.pictureshunt.com/pics/f/ford_hiesta_hatchback-6207.jpg
hečbek,bez 'dupeta, kao punto fazon,skraćeno
a kupe je kad je dvosed,bez zadnjih sedišta
hečbek je kada se zadnje staklo diže sa zadnjim vratima
Ima uređaj Đole, donosio jedan lik kod mene, isprobavali na laptop, a nisam mislio da se kačim na komšijin internet nego na internet od jednog novootvorenog državnog objekta, to bi mi ekstra palo, a i greota bi bilo da se ne krade od lopova.
Oo fala ksno, hvala paninaro.
(Da ne bih otvarao novu temu, reći ću to ovde u formi pitanja.)
Zašto je vraćen ovaj stari, dosadni, odvratni, spori layout sajta? Ulažem protestnu notu onome koga se ovo tiče.
Каизен хтео.
zbog cega je zakljucana tema ova? http://vukajlija.com/forum/teme/38428-evropsko-prvenstvo-u-rukometu-2012-srbija
Zbog nepoštovanja moderatorovog upozorenja da se ne piše velikim slovima. Sutra će biti otključana kad se malo smire strasti.
збок капса вероватно
Ае отвори на два минута, чисто још да напишем релацију којом ће Хрвати ићи за БГ и где ће да се штекају кад стигну, па да могу људи да се организују ваљано.
Ja ću otvoriti, a sledeći ko upotrebi caps lock ide da gleda temu sa tribina. Može?
daj bre ubaci nas makar na zagrevanje...