Разноразно питање

1. Onda i jedni i drugi mogu, nisam znala za Engleze. Jevreji čak mogu u prvom, ja mislim.

2. Koliko koljena treba da ti je neko dalek da bi mogao da ga jebeš a ne najebeš?

СЛуша' сам ове моје како причају неђе нешто, мислим да су рекли 6 кољена за вјенчање треба.

3. И ја мислим да је пет :)

4. e ako Crnogorci kažu da je 6.koleno,onda mora da bude istina.

5. Mogu li se titlovi napravit da idu na Windows media player, radi se o skinutom titlu.

6. pokušaj da ih staviš u isti folder i moraju da imaju isto ime

7. Можда је искључено. Кликнеш на леви алт кад је отворен прозор. Отвори ти се мени, одеш на play, па на Lyrics, captions and subtitles, па ако је на off ти пребаци на on и пробај да отвориш филм поново.

8. Aj saću da probam i to.

9. Nije ni to YouCantHandleTheTruћ, a titlovi su na "on", nego je fora što sam film nema svoje titlove no sam ih skinuo i ne mogu da ih uglavim jer Gom plejer zajebava i neće da premotava film i tona nema pa ga zato moram gledat preko Vindovs media plejera. Ko mu jebe mater, ionako mi titlovi neće bit potrebni, Texas Chainsaw massacre iz 1974 je u pitanju, ne vjerujem da će Leatherface puno nešto pričat.

10. Ма само нек се они извуку живи...

11. Ništa to Kerbere, i na taj predlog mora da se skida program, a ne volim kompjuter da trpam raznim programima koje ću rijetko da koristim.

12. Meśo, instaliraj ffdshow ( a najverovatnije ga već imaš instaliranog) i udari mu desni klik na ikonicu pored sata dole desno u taskbaru i enejbluj subtitles. I učitavaće ti titl sa media plejerom dokle god je isti naziv fajla.

13. Ovim invalidima u kolica... diže li se njima?

14. Plašite li se braka?

15. Жена првенствено.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.