Разноразно питање

1. не знам, била је нека тема о троловању као појави, имам једно питање на ту тему:)

2. Тема и није имала много везе са троловањем, тако да мош и овде да поставиш. :)

3. Она моја за троловање је пропала, али после тога је отворено још неколико сличних(читај: истих) тема.

4. хм, ние то, хтела сам да изанализирам један неуспели трол, ал ае написаћу на тој теми :)

5. Зна ли неко, користе ли Енглези или Американци израз "чарапе боје коже"? Баш данас мислим како кад се чују две другарице, једна црнкиња друга белкиња, и кад црнкиња каже белкињи да јој понесе ако има чарапе боје коже, да л' ће ова стварно да јој понесе неке црне/тамно браон/грао или ће да јој понесе беж/провидне.
    Шта су уопште чарапе боје коже за црнкиње? Беж или црне чарапе? Или нешто треће - типа плаве?

6. http://vukajlija.com/recnik/autori/192868/komentari Не капирам ово.
    Лик се уби да објасни свима зашто је Вукајлија пропала и исказује те неке квалитете које је она имала пре, а сад проводи овде времена више него икад. И то је пар таквих. Убијају се да нам појасне нешто у шта ни они не верују.

Који је то синдром?

7. Стићко, 'ел то значи да ни они не знају на чему су?

Буксно, залудни синдром.

8. Је л вампири морају да једу и да пију ил' им је довољно само да сишу крв??

9. Pa krv im je hrana, a samim tim što je tečnog stanja, znači da je i voda, tako da ne :)

10. Je l' igra ko Eve Online?

11. Је л вампири морају да једу и да пију ил' им је довољно само да сишу крв??

Pravi, srpski, vampiri su samo kožne vreće ispunjene krvlju žrtava. Oni ne piju, odnosno ne jedu, krv nego im je ta krv potrebna da bi uopšte funkcionisali jer se bez nje jednostavno sruše kao prazni džakovi. Otud običaj kod Srba da se onome na koga se sumnja da bi mogao da se povampiri iseku ahilove tetive ili naprave rupe šilom na stopalima - koliko god pokušaju da piju sve im iscuri i onda crknu.

Holivudski vampiri i Drakula Brema Stokera su narkomanske izmišljotine.

12. Фала Брусе на опширном одговору. Ма какви холивудски, ови наши су трве. :)

Него, је л багује још неком Вука или само мени?

13. Mene isto Mlato, al to pripisujem usranom modemu i tome što sam potrošio sav brzi internet pa mi je smanjen protok. Ali tim redom, usrani modem pa protok. Serem, koči koči, al barem i Fejsbuk koči za utjehu.

14. u toku je pojačana solarna aktivnost pa svugde u svetu baguje elektronika, kod nas je najmanje izraženo jer nam još nisu postavili sve kablove...

15. Vukajlija mora da baguje, kada bi radila dobro to bi značilo da nije srpski sajt.

16. Nije Električaru nego je server u Njemačku (a i nije srpski sajt ".com", viš?) pa dok stigne signal do tamo, pa dok se vrne nazad ihaa... Zato ja držim vazda otvorena 2 taba dok sam na internet, da na neki drugi klikćem ako Vukajlija zajebava.

17. Ma nema to veze, sajt je pravio Srbin, najveća bagra koja dolazi je iz Srbije. A čije ovce njegova je i njiva.

18. Haha,

kaizenSRBIN

.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.