Разноразно питање

1. Убијају се да нам појасне нешто у шта ни они не верују.

Који је то синдром?

To je isto oblik trolovanja, takav se vodi čini mi se pod nazivom "trol zbog viših ciljeva" ili "hominus ponti donquixottae". Piše stvari u koje ne veruje da bi se ljudi naložili i on postigao te neke ciljeve u koje može a ne mora istinski da veruje i mogu da budu realno ostvarivi ali najčešće nisu.

Primer: Lik koji visi na jutjubu na linkovima tagovanim sa "stupid american" i deli šaljive opaske na njihov račun ubeđen da im time daje do znanja koliko smo mi Srbi superioran narod, a ne silovatelji i koljači.

2. Јој рекао си Кајзену да је највећа багра. Ја бих те бановао и дао двадесет по туру.

3. Gledam Čarlston za Ognjenku, pa je l' može neko da mi kaže otkud Katarini Radivojević onolika sisa?

4. Kojoj sisi od prikazanih pripada ta Katarina?

5. Gledam Čarlston za Ognjenku

Моје саучешће.

6. Gledam Čarlston za Ognjenku, pa je l' može neko da mi kaže otkud Katarini Radivojević onolika sisa?

Jeste, daj skrinšot špa ćemo da ti kažemo. Ukoliko sisa nije na slobodi razlika između dimenzija toga što si video i onoga što si očekivao je najverovatnije jednaka dvostrukoj debljini originalnih "sirogojno" čarapa

7. Zasto najdeblja zica na gitari proizvodi najdublji ton?

To pitanje se cesto vrti na ispitu iz fizike, pa mi treba onako malo ''zvanicnije'' fizicko objasnjenje.

8. Ima manje joda od tanjih žica.

9. Ton, to jes frekvencija koju proizvodi zategnuta žica zavisi od tri stvari:
    - dužine: što je duža frekvencija je niža
    - zategnutosti: zategnutija žica ima višu frekvenciju
    - debljine, odnosno mase: deblja žica ima nižu frekvenciju

Ne znam sad tačno koje su zavisnosti, proguglaj izraz za frekvenciju oscilovanja zategnute žice i samo će ti se kasti. To mislim da i traže na prijemnom od tebe, da im napišeš izraz i obrazložiš.

10. valjda zato sto je deblja i manje elasticna pa pravi manje oscilacija

11. Da li i devojke pate od takozvanog "pijanog govneta", i ako ne pate, kako se sredjuje njihov dan posle pijancenja?

12. ЈА НЕ БАТАПИМ ЈА САМ СРТАЛНО ПИЈАНО ГОВНО

13. Da li i devojke pate od takozvanog "pijanog govneta", i ako ne pate, kako se sredjuje njihov dan posle pijancenja?

Ovako: Ah neću nikad više ni pogledati alkohol buaaaaaaaaa, cijelu noć sam povraćala šmrrrrrrrc, abuuuuuuuuuuu, HROINK!

14. КЕЊАЈУ БРАТЕ МЕШО НАСМОХУЋЕ ДА ТО ПРИАЧСЈУ? ):)

15. I ja bih voleo da sam jednom u životu tako ko ti pijan, pa dođem tako kući mnogo pijan, pa onda upalim komp i logujem se na Vukajliju, pa pritisnem caps, pa onda pišem...

...A uglavnom, kad sam pijan, ja budala ili nastavim da pijem sa društvom u kafani ili dođem kući pa legnem da spavam, nikako da se setim da upalim komjuter i kucam nešto tamo po tastaturi, k'o što je red da pijan čovek radi.

Murinjo, stvarno si faca. Voleo bih i da ja mogu tako. Baš je nekako kul.

16. Tako je Murinjo, a nažalost ne lažem i ne sprdam se a volio bih, one kad popiju koju čašicu više (čašicu, ne flašicu a ne daj Bože litar više kad bi popile) pa im bude muka, pomrači im se, to je onda kraj, nema dalje, prvo dolazi povraćanje, plakanje pa smrt. Kad piju ona zašećerena alkoholna pića.

17. Xaxaxa,

Raznorazno plivanje

, kako su šašavi ovi moderatori...

18. Jbt, kako je tebi dobro Mešja... :-))

19. A on je baš pjan? ja mislio sprda se pa aj i ja, dosadno mi. Eee ccc...

20. Tako je Murinjo, a nažalost ne lažem i ne sprdam se a volio bih, one kad popiju koju čašicu više (čašicu, ne flašicu a ne daj Bože litar više kad bi popile) pa im bude muka, pomrači im se, to je onda kraj, nema dalje, prvo dolazi povraćanje, plakanje pa smrt. Kad piju ona zašećerena alkoholna pića.

Očigledno govoriš o djevojčicama do 16 godina? :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.