Разноразно питање

1. verovatno ima, al za to moras da se posavetujes kod expert level alkosa... a oni nemaju para za net....

2. Krv ti jebem, sve gorko, a razlika u ceni 500din...

3. al za to moras da se posavetujes kod expert level alkosa

+1

realno ja ne znam lepo da razlikujem pica.. Meni je lav , jelen, niksicko sve isto pivo..
    Dok nekom je lav onakav, jelen onakav itd itd..

4. Realno ne treba da budeš expert level alkosa da bi razlikovao jelen od lava ili dobru kajsijevaču od brlje višnjevače.

5. PA ne treba, ali ja ne razlikujem. Meni isti ukus...

6. za brlju ti ne treba znanje, ni za losa piva... al za viski, vino i neka slina pica, tu se poznaju alkosi

7. Telefon mi je bio na punjacu 4 dana i sad nece da se upali. Zasto?

8. Pa treba da ga staviš u punjač, isto ka što kurac ide u pičci a ne pored, izviše ili pored nje.

9. Mislis punjac u telefon. Sad sam zvao servis i objasnio im sta e u pitanju. Rekli su mi da e cesta pojava da telefon nece da se upali kada ga drzis 4 dana na punjacu pa onda njime gadjas sestru i omasis pa pogodis u zid

10. telefon kaznjava neprecizne ljude!!!

11. Telefon mi je bio na punjacu 4 dana i sad nece da se upali. Zasto?

opteretio si me

12. Imam jos jedno pitanje. Ovo mi je reko drugar al on mnogo laze pa ocu ovde da proverim. Jel istina da u Australiji macka uvek pada na ledja

13. Zato ja uvek gađam ljude organskim materijama, mnoge zarastu a i one koje ne su biorazgradive.

Časni primeri:
    - kaktus
    - jaja
    - paradajz
    - stolica (ali samo kad ispadne malo tvrđa, mekom ne može)

A možeš i da budeš egzotičan
    http://www.youtube.com/watch?v=U5dnE-dclv8

14. Oho ili Sintelan za udisanja?

15. Sintelan, od oho se suši kičma.

Nemoj samo onaj Henkelov neoprenski moment lepak. Jednom sam ga se sticajem okolnosti nadisao, nisam smeo dva dana usta da otvorim iz straha da ne izbljujem nekog, ni jeo nisam.
    Svratio u neko doba komšija narkoman sa sprata ispod da vidi šta se to fino lepi, brže je otišao neg što je došao.

16. Ko je rekorder po broju banova na vukajliji?

17. e to je teško, kao osoba meni se čini da onom fridrihu i onom sa "7 jegera" nema premca, ali su oni banovani sa milion naloga. A ako misliš na jedan nalog koji ima najviše banova to neam pojma, kostić je dokon on će garant pronači nekog ko je u vrhu po broju banova.
    A kurac, ima i onaj što povazdan reklamira onu mutavu fejs stranicu.

18. Od ovih regularnih vjerovatno Samhain.

19. Mislim na jedan nalog, Kostiću, si tu? :)

20. Zna li neko nemački ali dobro, treba mi neko da pročita moj sastav sa vikipedije.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.