Разноразно питање

1. Jel sme to ovde? Ja poslao čoveku u pvt.

Па ако не сме обрисаће човек...

Курде ко је погодио чмарни колутић, то јест, чије скидаш? :)

2. Је л' код нас постои онај сируп за кашаљ са кодеином?

3. Znam da su nešto pričali da ne smeju tako linkovi da se ostavljaju....

4. Јеботе ладно сте закључали тему о модераторима јер сте дозволили да је спем сјебе. Па та тема треба да буде отворена неколико дана, не висе сви сваки дан на сајту ко ми лоло

Дајте, откључајте то, има нас који хоћемо још нешто да кажемо да не креће овде и ако је дозвољено критиковање модератора нису дозвољени постови типа "идем да једем", и "шта ти радиш ових дана, нема те."

5. Је л' и вама геј писати лејм прозивке на закључаној теми?

6. Много Згамбег. А поготову неосноване. И даље ми изврће речи. Али да иоле ценим њено мишљење па и да ме погоди. Овако ми само још више пуца курац.

7. Мени је то страшно леим

8. sto ne mogu ja da pisem u zakljucanoj temi? :/

9. Шаздешава са свима који курац?

10. Шаздешава са свима који курац?

Ово и мене занима.

И одговорите ми на питање са претходне стране!

11. Није у реду да у сред расправе закључаш тему јебига. Мислим, што си је отварала ако не желиш да чујеш туђе мишљење? Није на мени да ти причам на колико дана да банујеш Фејза, процени, али је кретенски да не буде банован за оно што је написао. Ај сад, као, пљује се Валсинарб, видим пишу неки тако, ај ја сад да му напишем да је брката педерчина са клиторисом на носу. Нема везе што лика нисам никад видео, што немам појма ко је, шта мисли, да ли је ретард, ништа не знам о њему. Исто и ово тако. Мислим не иде, не може тако нешто да прође без бана. Много олако људи суде о другима, а ни не познају их.

12. Buksno, Edi, otvorena je tema za napušavanje moderatora. Kad su se svi naložili neko je zaključao.

13. Није у реду да у сред расправе закључаш тему јебига. Мислим, што си је отварала ако не желиш да чујеш туђе мишљење? Није на мени да ти причам на колико дана да банујеш Фејза, процени, али је кретенски да не буде банован за оно што је написао. Ај сад, као, пљује се Валсинарб, видим пишу неки тако, ај ја сад да му напишем да је брката педерчина са клиторисом на носу. Нема везе што лика нисам никад видео, што немам појма ко је, шта мисли, да ли је ретард, ништа не знам о њему. Исто и ово тако. Мислим не иде, не може тако нешто да прође без бана. Много олако људи суде о другима, а ни не познају их.

Да сам верник аминовао бих. Овако дајем +1.

14. Buksno, Edi, otvorena je tema za napušavanje moderatora. Kad su se svi naložili neko je zaključao.

Знам то, него ми нелогично. Боли вас курац бре људи, искулирајте.

15. Buksno, Edi, otvorena je tema za napušavanje moderatora. Kad su se svi naložili neko je zaključao.

Аха, па добро.
    Што не откључају?
    Као битна тема, а није издржала више од 24 сата.

И
    http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=458#post_1824038

16. Ено вам тема откључана, пређите на њу

17. Ona tema je prouzrokovala da vise nikad nijedan Remeov post ne procitam. Uzasno koliki si smarac. Razumeo bih da isterujes neku pravdu za Dottera, ali za pufnicu, koja ide od teme do teme i vreba ko ce se upecati na njen zajedljiv komentar, lejm preko svake mere, a narocito na onoliko strana i onoliko postova.

18. Па нисам је ја закључала? нек га банује неко други, ја нечу без сугерисања вас двојице стручњака

19. Зашто увек разноразно питање страда кад се нека тема закључа?

ПРАВДА ЗА РАЗНОРАЗНО ПИТАЊЕ

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.