Zna li neko da je prepjevo staru, ja mislim da je to crnogorska, pjesmu, ima je na kraju filma "Cudo nevidjeno" kad se oni svatovi poubijaju medjusobno, tekst ide
Cija bjese livada cija bjese trava,
cija bjese djevojka rumena i plava.
Pregazicu livadu, pregazicu travu,
poljubicu djevojku rumenu i plavu
Neka obrada od nekog izvodjaca me interesuje
Нисам ни сумњао Лули, ал кажем да би фер према људима било (којим капирам да се смејете кад крену да се пљују, што није лепо), да и они виде шта модератори замерају једни другима. Наравно, пристојно, колко је ко у могућности.
nije baš isto... bio bi u pravu da smo, recimo, otvorili temu "kritikujte autore", pa da se mi tu, kao, smijemo što jedni druge pljuju.
tema je bila "kritikujte moderatore" i, kao svaka takva, otišla u spem.
Истина, само су/смо криви, наравно уз ваш благослов јер ниједан спем није опенут, а камоли санкционисан (па би онда тема ишла нормалним током).
Само ми је криво, јер људи се међусобно пљују, без неког претераног разлога, а сем Џимија, коме свака част, нисам видео да се од вас неко претерано(наглашавам) укључио у тему, дао нека своја мишљења, размишљања, одговоре и тако то, него и буквално изгледа као трол тема која је отишла у јавну прозивку.
Да сте и ви једни другима замерали јавно, друга би прича била, а и људи би видели ко, шта и колико стварно ради. Јер ако неки ИКС модератор дође само да банује људе, смара, не брише дефке, постере и тако то, њега и треба пљувати, а ми то не можемо да знамо.
u pravu si to za spem, iako valjda znaš kako idu te teme i kak'a je psihologija mase.
ali ja nisam bila ovdje čitav dan, niti sam temu otvorila uopšte.
modovi koji su bili najprisutniji na temi mogli su to i bolje da... kanališu, al jebatga sad.
tako da ti je pogrešan moderator naš'o da odgovara, moja greška. :)
Истина, само су/смо криви, наравно уз ваш благослов јер ниједан спем није опенут, а камоли санкционисан (па би онда тема ишла нормалним током).
Не смије да се опомиње, онда су модови престроги.
Само ми је криво, јер људи се међусобно пљују, без неког претераног разлога, а сем Џимија, коме свака част, нисам видео да се од вас неко претерано(наглашавам) укључио у тему, дао нека своја мишљења, размишљања, одговоре и тако то, него и буквално изгледа као трол тема која је отишла у јавну прозивку.
То што рече Лули. Па она тема није за нас, јебига, а и рецимо да ја кажем нешто за неког мода, сви би почели да пљују баш тог мода.
Да сте и ви једни другима замерали јавно, друга би прича била, а и људи би видели ко, шта и колико стварно ради. Јер ако неки ИКС модератор дође само да банује људе, смара, не брише дефке, постере и тако то, њега и треба пљувати, а ми то не можемо да знамо.
Морам да упаднем у вашу важну расправу, пошто ми треба ИТ стручњак.
Иако ми Скајп и интернет претраживач НИСУ повезани (ни један ни други не приказују информације од овог другог), повремено ми претраживач запуца и одједном ми искочи Skype Toolbar Chrashed. Ја кликнем ОК и настави све да ради нормално.
Како да прекинем тог ђавола да ми искаче?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Zna li neko da je prepjevo staru, ja mislim da je to crnogorska, pjesmu, ima je na kraju filma "Cudo nevidjeno" kad se oni svatovi poubijaju medjusobno, tekst ide
Cija bjese livada cija bjese trava,
cija bjese djevojka rumena i plava.
Pregazicu livadu, pregazicu travu,
poljubicu djevojku rumenu i plavu
Neka obrada od nekog izvodjaca me interesuje
Gde je autor Vimstatiustau? Trazim ga pola sata odavde sa posla, ali njega nema u autorima ili mi je pretrazivac los posto nemam cirilicu
Па не зове се он тако.
Vimsta ti u stau
Е имам питање, зашто на теми "критикуј модераторе", модератори не критикују једни друге?
Капирам да би то било фер.
zato što imamo posebnu temu na modforumu za to.
Нисам ни сумњао Лули, ал кажем да би фер према људима било (којим капирам да се смејете кад крену да се пљују, што није лепо), да и они виде шта модератори замерају једни другима. Наравно, пристојно, колко је ко у могућности.
nije baš isto... bio bi u pravu da smo, recimo, otvorili temu "kritikujte autore", pa da se mi tu, kao, smijemo što jedni druge pljuju.
tema je bila "kritikujte moderatore" i, kao svaka takva, otišla u spem.
Što ne mogu da dam + ili - uopšte? A to mi se neretko dešava.
Лули, хоћете да отворите тему "критикујте аутре", ал' да Штефи не види пошто је хипик па ће да је закључа.
Толико.
Има смисла ово што Хуго каже.
+4641
Дајте да се пљујемоооо!!! х))
u pravu si to za spem, iako valjda znaš kako idu te teme i kak'a je psihologija mase.
ali ja nisam bila ovdje čitav dan, niti sam temu otvorila uopšte.
modovi koji su bili najprisutniji na temi mogli su to i bolje da... kanališu, al jebatga sad.
tako da ti je pogrešan moderator naš'o da odgovara, moja greška. :)
Надамо се да ће прави одговорити, у сваком случају хвала Лули, изгледа да си највеће мушко тренутно;)
Može ja ovo odavno podržavam
U pravu si hugo jedini koji je napisao nešto smisleno je singrafeas(neka mi oprosti nemogu da se setim tačnog nika)
nego da sam muškarčina :)
Нека ми се јаве људи који имају преко тридесет година. Или ако неко има списак људи који су старији од 30 нека се јави.
Не смије да се опомиње, онда су модови престроги.
То што рече Лули. Па она тема није за нас, јебига, а и рецимо да ја кажем нешто за неког мода, сви би почели да пљују баш тог мода.
А то се лако ријеши размодом, види газда све :)
Морам да упаднем у вашу важну расправу, пошто ми треба ИТ стручњак.
Иако ми Скајп и интернет претраживач НИСУ повезани (ни један ни други не приказују информације од овог другог), повремено ми претраживач запуца и одједном ми искочи Skype Toolbar Chrashed. Ја кликнем ОК и настави све да ради нормално.
Како да прекинем тог ђавола да ми искаче?