Разноразно питање

1. Kako se zove onaj klip sa crnjom koji peva ko iz bureta? Milioni ga pogledali ne mogu se setim!

2. Hvala ti mešo zemljače! (probudio sam predke iz Zelenog krasa u sebi!)

3. Nema Jericho, mislim ima ali jedna verzija ne radi, druga je smotana a treću nisam ni skidao, ima 400 i nešto kilobajta pa pretpostavljam da je i ona sranje.

Ne znam da li pod "smotana" mislis zipovana, ta verzija radi, mada iz 3 kruga nisam dobio sestice d'izadjem, pa sam je obrisao smesta.

4. Zipovana, e, instalirah je ali način na koji se igrica igra mi se ne sviđa, previše je brzo i loše i traljavo odrađeno.

Ma, poć ću do trafike neke i jednostavno ću kupit igricu u fizičkom formatu, onu struja free.

5. Pa tako mozes i sam napraviti, i to mnogo jebackije nego te na trafici.

6. zašto aj ne mogu da napravim poster? pokušavam već sto puta i dok učitava podatke, on mi izbaci da je prekinuta veza nešto server zeza ne prima..iskreno ne čitam pažljivo..al uglavnom mi izbaci istu stranu mozzila kao kad nestane net i pita me da li da pošalje ponovo podatke i kad ja pristanem on me zajebe i napiše da je došlo do greške..
    misim nije neki poster bitan al me nervira..

7. Je l' zna neko prevod os "Ai se eu te pego" na srpski? :D

8. Kolika je veličina slike koju kačiš Liblet? Ako ti je net loš, ponekad izbaci tu grešku.

9. Je l' zna neko prevod os "Ai se eu te pego" na srpski? :D

Nešto na fazon "Uf, kad te zgrabim!", tako nešto. :D

10. zašto aj ne mogu da napravim poster? pokušavam već sto puta i dok učitava podatke, on mi izbaci da je prekinuta veza nešto server zeza ne prima..iskreno ne čitam pažljivo..al uglavnom mi izbaci istu stranu mozzila kao kad nestane net i pita me da li da pošalje ponovo podatke i kad ja pristanem on me zajebe i napiše da je došlo do greške..
    misim nije neki poster bitan al me nervira..

Kul, još debeljuškastih polugolih riba.

11. Picture i People je napisano velikim slovom. I nema tačke. xD

12. 6
    moze pivo, ali bolje ona analiza ...

13. Blake, NE? :D
    Biće analiza :)

14. Грицка кажипрст, а поред њега има још 4 прста (кажипрст, средњи, домали и мали).

15. O, jebem ti, pa zar sam jedino ja 5 minuta gledala! :D

16. Riba im 6 prstiju lololo

17. Грицка кажипрст, а поред њега има још 4 прста (кажипрст, средњи, домали и мали).

Jebote, nikad ne bih skontala. lolo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.