Је л' има тема на форуму где се тумачи текст песме, тј. где требам да окачим песму када не знам како иде текст, јер се превише деру или тако нешто, а не могу да нађем на нету.
Džeriko alal vera....komša i ja 2h pretraživali ceo net, i ja mu kažem stisni kensel reko mi džeriko tako...kaže on reci mu da ne jede govna izaće iz instalacije. Kad ono...izneverovali smo kad smo videli da radi
Ди имају да се скину теме за виндоуз седмицу, а да нису зиљавштине и пејзажи и сличан гејшит? Ако вако наставим, почећу да слушам Колдплеј и носиће ми се кевини пругасти џемпери.
Ди имају да се скину теме за виндоуз седмицу, а да нису зиљавштине и пејзажи и сличан гејшит?
Ako ti trebaju baš teme, ono da menjaš izgled sedmice imaš programčić CustoPack Tools koji promeni visual stle, logon screen i još neke stvari, zavisno šta ima u temi koju skineš a možeš i da štikliraš šta da promeni a šta ne ako te nešto od toga ne zanima. Program je džabe i imaš teme na njihovom sajtu a prima i elemente koje skineš odnekud drugo.
ЈА бих да стављамо слике кад већ не можемо видео цео на теми ШТА СЛУШАТЕ Тренутно, мислим да је добра фора, слика тог бенда или албума, али то би као успоравало јел?
Nema Jericho, mislim ima ali jedna verzija ne radi, druga je smotana a treću nisam ni skidao, ima 400 i nešto kilobajta pa pretpostavljam da je i ona sranje.
Verovatno je došao sa duplog nekog. A možda i nije, k'o da ja nešto znam.
Jel zna neko serial number za NFS shift 2 unleashed?
Probaj bez serijskog, ako hoce da nastavi instalaciju.
Neće bez serijskog. A na rapidu nmg da nađem, ni bilo gde...totalno sam tužan i sjeban kad ne mogu da instaliram igricu
Teras me da pretrazujem...svuda pise da se ide na cancel, da ne treba serijski broj. Jeste cudno, ali probaj.
Btw, uglavnom svi kazu da je igra sranje.
I ja sam čuo iste priče .. moram to da proverim ..
Је л' има тема на форуму где се тумачи текст песме, тј. где требам да окачим песму када не знам како иде текст, јер се превише деру или тако нешто, а не могу да нађем на нету.
Džeriko alal vera....komša i ja 2h pretraživali ceo net, i ja mu kažem stisni kensel reko mi džeriko tako...kaže on reci mu da ne jede govna izaće iz instalacije. Kad ono...izneverovali smo kad smo videli da radi
Ди имају да се скину теме за виндоуз седмицу, а да нису зиљавштине и пејзажи и сличан гејшит? Ако вако наставим, почећу да слушам Колдплеј и носиће ми се кевини пругасти џемпери.
Ako ti trebaju baš teme, ono da menjaš izgled sedmice imaš programčić CustoPack Tools koji promeni visual stle, logon screen i još neke stvari, zavisno šta ima u temi koju skineš a možeš i da štikliraš šta da promeni a šta ne ako te nešto od toga ne zanima. Program je džabe i imaš teme na njihovom sajtu a prima i elemente koje skineš odnekud drugo.
Ako si mislio na wallpapere ima dosta dobrih sajtova kao ovaj:
http://wallbase.cc/start/
Evo ti i jedna ziljavština da pripomogne emoizaciji
http://www.dodaj.rs/f/f/9q/er1qVFM/81415010.jpg
ЈА бих да стављамо слике кад већ не можемо видео цео на теми ШТА СЛУШАТЕ Тренутно, мислим да је добра фора, слика тог бенда или албума, али то би као успоравало јел?
Mislim da bi usporavalo .. ali ništa više od stranice sa GIF-ovima ...
Много ми недостаје они јутјуб клипови на тој теми, ово са скраћеним губи драж тема.
Može li se đe skinut valjana verzija igrice Ne ljuti se čoveče?
Opet auti..
Sta bi pre, Korvetu ili Mustanga?
Onaj s boljim zvučnim sistemom. Ozbiljno.
Idi na filestube, Mesja.
Nema Jericho, mislim ima ali jedna verzija ne radi, druga je smotana a treću nisam ni skidao, ima 400 i nešto kilobajta pa pretpostavljam da je i ona sranje.
http://www.igrice123.rs/zabavne-igrice/igre-covece-ne-ljuti-se.php
Bolje ti je nešto ovako, multiplayer. Ili potraži Ludo download...