Разноразно питање

1. Jel ovaj čupavi baja na Kurdovom glavataru dabar?

Mrmot...nešto me asocira na moj život, pa eto sam ga turio...

2. E da, baja koji zavija čokoladu u celofan. Zanimljiva živuljka.

3. Vidra je konza za mrmote!
    a na moe pitanje gore niko ništa, a?

4. Valjda se skupi krv tu, nema kud diziđe, pa onda kako raste nokat, tako i modrica ( ugrušana krv ) izlazi.

5. Pretpostavljah i ja tako neš Šalabe,al brate, od oktobra vučem jednu takvu i to na srednjaku,pa mi malo bzvz kace iznerviram pa liku pokažem srednjaka, deluje spooky onako..a i ženske beže kad ga vide,a mnogo sam dobar sa tim prstima ako me kapiraš:)

6. Излакирај нокте :)

7. Sta je ksno, vadio palamara na one krcmarice pa pao na ruku a?

8. ma jok Sale, nego me sjebala metalna ploča od 5 kg pre par meseci...

9. ako budeš pio b vitamin izrašće brže. al opet mora da se pričeka.
    možeš ovo što ti buksetina rek'o:D

10. Auu ksno, pa nie bas za zebanciju..
    Dobro si proso.

11. Libi, nije otpao nit ima tendenciju, damage oko 30% samo, samo blekness:)

Sale, jesam sada, al pre par godina nožni palac, auf:(

12. shvatila sam te ja. al reko' brže će da izraste i ode taj crni deo ako piješ b vitamin. mada i nije nešto strašno, ne znam što se plaše te devojke..da nisu mnogo mlade pa se lako prepadaju?!:DDD

13. aha, kapiram onda. al de da nađem vitamin B sad po ovom vremenu?!?!?

beže čim im pružim ruku prilikom upoznavanja...a ne zdravim se levom lolo. e ne znaju šta propuštaju keve mi, predobar sam s prstima,nji'ova greška!:)))

14. dete nema pojma...:) ondak se strpi dok se ne prolepša vreme, šta da ti kažem:))

15. haha, nikako detencad Libi, nisam ja takI:)

16. Znam buksno tačno kako ti je, imam mladež na desnom jajetu.

17. Што се некима прекидају банови пре истека, а некима не?

Сад је конкретно реч о бојанбој-у, ал' не питам због њега искључиво већ то постаје пракса. Јбг, ако донесете одлуку, придржавајте се ње.

18. zato što nas ima svakakvih.

19. Kažem ja da su modovi bagra lolo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.