Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Mrmot...nešto me asocira na moj život, pa eto sam ga turio...
E da, baja koji zavija čokoladu u celofan. Zanimljiva živuljka.
Vidra je konza za mrmote!
a na moe pitanje gore niko ništa, a?
Valjda se skupi krv tu, nema kud diziđe, pa onda kako raste nokat, tako i modrica ( ugrušana krv ) izlazi.
Pretpostavljah i ja tako neš Šalabe,al brate, od oktobra vučem jednu takvu i to na srednjaku,pa mi malo bzvz kace iznerviram pa liku pokažem srednjaka, deluje spooky onako..a i ženske beže kad ga vide,a mnogo sam dobar sa tim prstima ako me kapiraš:)
Излакирај нокте :)
:P
Sta je ksno, vadio palamara na one krcmarice pa pao na ruku a?
ma jok Sale, nego me sjebala metalna ploča od 5 kg pre par meseci...
ako budeš pio b vitamin izrašće brže. al opet mora da se pričeka.
možeš ovo što ti buksetina rek'o:D
Auu ksno, pa nie bas za zebanciju..
Dobro si proso.
Libi, nije otpao nit ima tendenciju, damage oko 30% samo, samo blekness:)
Sale, jesam sada, al pre par godina nožni palac, auf:(
shvatila sam te ja. al reko' brže će da izraste i ode taj crni deo ako piješ b vitamin. mada i nije nešto strašno, ne znam što se plaše te devojke..da nisu mnogo mlade pa se lako prepadaju?!:DDD
aha, kapiram onda. al de da nađem vitamin B sad po ovom vremenu?!?!?
beže čim im pružim ruku prilikom upoznavanja...a ne zdravim se levom lolo. e ne znaju šta propuštaju keve mi, predobar sam s prstima,nji'ova greška!:)))
dete nema pojma...:) ondak se strpi dok se ne prolepša vreme, šta da ti kažem:))
haha, nikako detencad Libi, nisam ja takI:)
Znam buksno tačno kako ti je, imam mladež na desnom jajetu.
Што се некима прекидају банови пре истека, а некима не?
Сад је конкретно реч о бојанбој-у, ал' не питам због њега искључиво већ то постаје пракса. Јбг, ако донесете одлуку, придржавајте се ње.
zato što nas ima svakakvih.
Kažem ja da su modovi bagra lolo