Разноразно питање

1. Previše prdim (nije da mene smeta), kako da smanjim gasove? Klistiranje, fistingovanje, KAKO?

2. Stavio sam, ali kako mi se opet priprdi one ispanu, moraću da probam sa većim slušalicama.

3. Како ли Јоцин млађи брат подноси ову зиму, питам се питам?

4. Da nema neko link za vukajlija groblje definicija?

5. Која је фора са електронским авионским картама? Ако је неко имао искуства, нек' ми шибне пвт, имам пар питања.

6. ŠKK sonim banovima za Edija, Korenelija I Leleka? kake slike koi kurac?
    EDIT: upoznat sam materijom

7. ŠKK sonim banovima za Edija, Korenelija I Leleka? kake slike koi kurac?

+1

8. може л' ми ко послати линкове 'де да скинем мајкрософт офис? било која верзија, сам' да ради. или још боље неки лајсенс код за две'иљаде десет верзију, овај мој истек'о. ал' је стварно хитно, био бих јако захвалан.

9. U, jebote, otkad ovo čuo nisam. Zvuči kao nešto od Žan Mišel Žara, saću da pročeprkam baš.

edit: Jes' kurac, evo je: http://www.youtube.com/watch?v=OK5q1bU59Ic

10. nebitno,to sam tražio! :*

11. E, sad, kad sam kompletirao deo života konačno saznavši kako se stvar zove, može li neko da se seti u kojoj je emisiji ovo bilo, kao deo špice ili šta već, 99% sam ubeđen da je išlo u nečemu.

12. išlo je svuda šekoslave, od malih oglasa na radiu do reklama na rtb,keve mi.

13. jbg, ako ti nesto znaci mogu da ti suzim izbor na neke vesti ili tako nesto (informativni karakter) ili kviz, mada pre ce biti neka inf emisija. Koja tacno, to se vec ne secam...

14. Ma, znam da su je rokali gde su stigli, nego rekoh da l' je u nečemu većem bila baš često...da me jebeš. E, da, i ova je pičila isto, zato sam se malopre utriopvao da je njegova stvar.
    http://www.youtube.com/watch?v=N4oSXmnkPUU

15. mogu li GONIT PES 6 na 32 mb greafickoj ????

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.