Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Osim jednog albuma benda El Guapo Stuntteam "Accusation Blues" i 3 pjesme s ne-tog albuma ništa više ne mogu nać. Jedino Jutub nisam provjeravao i ono skidanje klipova pa njihovo konvertovanje u mp3, jer nisam zadovoljan njihovim kvalitetom zvuka, a probao sam sve, od Pirate baya, Wareza, Filestuba, ruskih sajtova, sajtova za skidanje albuma i ništa pobro, samo jedan taj album a imaju ih nekolko se pojavljuje na sajtove. Ako neko "nabavlja" muziku s nekih drugih sajtova prethodno ne navedenih, neka mi pušti pevete i reče mi koje pivo pije.
Ja se sećam neke emisije za decu, pozadina je uglavnom bila bele boje, a glavni lik je bio valjda neki zeleni lav...tolko mi je na vrh jezika al nema šanse da se konkretno setim
Како да искључим јебени превод на IMDB? Јебо им пас матер, не могу да се снађем уопште, а посебан трансфер су неки преводи.
512 MB ti treba RAM memorije. Ja mislim da možeš.
registrujes se,samo tako moze
skroz dole imas opciju za menjanje jezika
А без регистровања?
mislim da ne moze
kad napravis akaunt imas site preferences i tu mozes promeniti
za drugacije ne znam
Јебо им пас матер глупу....
Пуњач хвала на помоћи!
Jel postoji neka defka na foru ovoga?
Очигледно да не.
Postoji, ako me razumeš.
P.S. Nauči da linkuješ properly, decxko!
Fala štefi!
што је одједном мала видра популарна, тј. последњих недељу дана? сви нешто причају са њом, воде шаљиве спике, каче неке видре како се туку, видре како спавају, видре како нешто раде што иначе видре раде (ставио бих глагол ал не знам шта видре раде овако у животу), помињу малу видру и кад није ту итд..?
Зато што на профилу пише да има пичку.
Да сам био паметан па да сам изабрао женски пол кад сам се регистровао. И неки полумутни пичећи аватар, где би ми био крај.
има мали милијон профила са женским полом да не кажем пичком. зашто баш она? мора дима нешто...
Racku...
Vjeruj, i ja se pitam, pošto ne znam apsolutno NIKOGA sa ovog sajta i nije mi jasno u čemu je fora.
Pa ko i ona taRara što je bila popularna jedno vreme jer je uvek stavljala slike svojih nogu...uopšteno svaka koja iole liči na nešto a stavi sliku naprasno postane kul jer ovde ima tolko zagorelih pičkopaćenika kolko svet nije video. Kontam da svaki pičkopaćenik koji postoji na svetu ima profil ovde.
Najcrnje je kad tim ribama isti ovi zagoreli počnu da pune glavu kako su uber kul i imaju strava fore pa se one prime na to pa počnu da siluju sve sa svojim humorom i wanabee pametnim komentarima...
Ne budi retardiran, molim te, nikad u životu nisam svoju sliku stavila ovdje.