Разноразно питање

1. http://www.turbo-kuvar.com/download.aspx

Овај, курде? Има других, али су ја мислим све посебно јело по јело

2. Jel neko ima neke kuvare na srpskom u PDF formatu?

Evo ti link za Veliki Srpski Narodni Kuvar na pvt.
    Imam i par kuvara Đejmija Olivera, nažalos' na engleskom.

Što ne otvoriš temu ako ti trebaju ideje za romantičnu večeru u dvoje, dosta autora kuva u slobodno vreme, bolje da ti kažu šta ispadne dobro nego da isprobavaš sam :)

3. Зашто људи из Ћуприје само псују ?

4. Зашто људи из Ћуприје само псују ?

Zato što ne plaćaju na mostu.

5. Na koju foru su ovom liku odobreni posteri? http://vukajlija.com/recnik/autori/204144

6. Evp jedno matematicko pitanje:
    Recimo da vas neko pita da za njega radite 1 mesec, tako da prvi dan radite za 0.50 €, a da se svaki novi dan iznos povecava za duplo, tj., drugi dan radite za 1€, treci za 2€, cetvrti za 4€ itd. Koliki ce iznos biti na kraju meseca?Ako ce racunanje u € biti isuvise lako, koristite RSD.

P.S.
    Hrana je o vasem trosku! ;-)

7. Recimo da vas neko pita da za njega radite 1 mesec, tako da prvi dan radite za 0.50 €, a da se svaki novi dan iznos povecava za duplo

n-tog dana iznos će biti 2 na n-2.

Drugim rečima, ne samo da bih prihvatio da me tako plaćaju nego bi i konkurente za to radno mesto zadavio golim rukama ako treba.
    To ko onaj fazon sa žitom i šahovskom tablom?

8. Ово решиш преко геометријског низа.

9. Drugim rečima, ne samo da bih prihvatio da me tako plaćaju nego bi i konkurente za to radno mesto zadavio golim rukama ako treba.

Vala i ja. Deseti dan preko 300 evra zarada. A već jedanaestog preko 600. lololo

10. Ако месец има 30 дана онда ти је зарада 536870911,5 € а ако има 31 дан онда 1073741824 €. Ја бих радио за те паре. лоло

11. Ако месец има 30 дана онда ти је зарада 536870911,5 € а ако има 31 дан онда 1073741824 €. Ја бих радио за те паре. лоло

Ma ne, malo je to. lolo
    Ja mislim da bih za te pare ubila ako treba. lololo

12. Ja sračunao 134 540 288 eura za 30 dana rada.

Džoni jesi to gledao one oglase "zaradite surfujući"?

A ovo mene buni:

Hrana je o vasem trosku! ;-)

, da nije neka fora u pitanju?

13. da nije neka fora u pitanju?

Ovo pitanje mi je postavio rodjak iz jUeSejA, kao navodno je njemu to isto pitanje postavio neki bogatas al doduse sa pocetnom cifrom od 0.01, nakon cega sam ga poslo u ¶², i preporucio mu apartmane dr Laze L. To za hranu sam ja dodao cisto radi fore. :P

14. Царе, ник ти је врх!

15. navodno je njemu to isto pitanje postavio neki bogatas al doduse sa pocetnom cifrom od 0.01

Ma i sa 0,01 je previše, tri'es prvog bi ti dnevnica bila preko pet miliona evra.
    More prihvatio bi ja da se krene i od 0,01 DINAR, oberučke.

http://media.tumblr.com/tumblr_liy81vjKrC1qber6d.jpg

16. Јел се ово што је гамби урадио сматра спермом?

17. лизни и пробај укус ареи куене, па нам јави :)

18. navodno je njemu to isto pitanje postavio neki bogatas al doduse sa pocetnom cifrom od 0.01

Па опет је охохо пара то :)

Јел се ово што је гамби урадио сматра спермом?

Сматра.

19. Нека мулуце, СМарко је то урадио уместо мене :))

20. Кад смо код тога и ово твоје је спем сад

Нека мулуце, СМарко је то урадио уместо мене :))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.