Разноразно питање

1. e ajd da otvorite temu o frojdu ili psihologiji uopšte ili oživite neku već postojeću, a?
    zatrpavate nam ovako ozbiljne rasprave u vezi sa kornelijevim ispadom hrabrog nadahnuća i vučicinim kukanjem za defkom :)

2. auu.. neiskusno, neiskusno.
    naime, nisam prva koja smatra da je to nonsens niti sam to rekla zbog nebuloze tipa ima ružnu frizuru.
    to je naučna činjenica.
    ne poričem da je uticao na razvoj psihologije, da je utemeljivač psihoanalize, ali, kao neko ko pripada socio-kontruktivističkom pravcu, za koji se može reći da je mejnstrim savremene nauke, mogu samo "sa gađenjem" gledati u te, pozitiviste.
    imam isti stav prema frojdu kao i prema luj henri morganu npr.
    u svim savremenim spisima, koji se bave frojdovim učenjem, pored samog prikaza istog imaš i oštru kritiku. čitaj malo. al' ne vikipediju.
    :)

Сад би ти напис'о ОВОЛИКИ одговор на ово, ал' би ми требало минимум сат времена. Мрзи ме, други пут.

3. lulo, otvorićemo otaku i ja, mlađani prosvetitelji vuke :D

4. Да, бре, где је тај Отаку?

5. videla ga pre neki dan na faxu, tu je.

6. lulo, otvorićemo otaku i ja, mlađani prosvetitelji vuke :D

ajte, može! čitaću i ja, i to sa razumijevanjem! :)

7. i.. ko si ti, dete?

Е стварно ајде објасни што си му рекла да је дете?

8. Недојебаност је главни разлог фрустрације и нервозе код појединих женщина.

Стога, курчеве у руке.

9. женщина

Много ми се свиђа ова реч.

10. Много ми се свиђа ова реч.

paaa, i meni ;)

11. Kako me nerviraju ove "ljudi" što kukaju za obrisanu definiciju!
    Pa ako im ko obriše i požale se onda treba još 3 da im obrišu i to one sa najboljim ocenama.

12. Meni je to bas sovinisticka rec. Fuj.

13. e ajd da otvorite temu o frojdu ili psihologiji uopšte ili oživite neku već postojeću, a?

Mojne opet gej temu u aktivne...!

Otvarajte...

14. Evo, za pocetak - procitajte i ocenite ovu definiciju:

http://vukajlija.com/fjordovska-omaska

15. Mojne opet gej temu u aktivne...!

Obično ide u pasivne...

16. Negde sam video da je carina na robu uvezenu iz Rusije 1%, pa me zanima da li je to tačan podatak?

17. Obično ide u pasivne...

:)))

18. Јел и ви готивите кад видите да је неки аутор за непуних 60 секунди оставио 6-10 коментара, и то оваквих:

+++

Одлично +

Добро ти је ово +++

Хахах ++

+

Хехех ++

Први плус +++

Мене ме занима, како он успе да прочита толико дефиниција за тако кратак временски интервал. Неки су рекли како читају из илегале, па се онда улогују и дају плусеве.
    Јесте сигурно, а ја прво спржим буксну па је тек онда смотам.

19. Možda je završio kurs brzog čitanja. :)

20. У који спада и курс брзог разумевања?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.