ZAŠTO, ALI ZAŠTO, BILO KO UDARA PLUS NA DEFINICIJU KOJU NE RAZUMIJE? ajd nek mi neko objasni, a da to nije ona fora jer je u praćenim, jer se vazda ljubakaju po komentarima i tako to...
Meni je najjača fora kada kada uzme da čita mene, pa ostavi par takvih komentara na random defke. U fazonu "EJ, ČITAO SAM TE, VIDIŠ LI, TU SAM, JA ČITAM TVOJE DEFINICIJE! ODABERI MI NEŠTO!".
Ја, виш, имам тотално другачију праксу. Имам пар тих аутора код којих одем у потрази за плагијатима, оставим им пар линкова, а они се онда здушно боре да докажу како нисам у праву. А јесам. УВИЈЕК.
Него, могла би се кажњавати таква врста ''читања''.
Meni je najjača fora kada kada uzme da čita mene, pa ostavi par takvih komentara na random defke. U fazonu "EJ, ČITAO SAM TE, VIDIŠ LI, TU SAM, JA ČITAM TVOJE DEFINICIJE! ODABERI MI NEŠTO!".
Никад ми неће бити јасни људи који моле за одабране на ПВТ. Па, јебога, шта ће им Фејс?
ja to i dan-danas radim kad uznem nekog da čitam, i ne vidim šta je loše u tome da autor zna ko ga je iščitao. kontam - bolje da zna da je to neko ko je bar neko vrijeme i sa nekim brojem defki na sajtu i sa nekim ukusom, nego totalni novajlija.
ja to i dan-danas radim kad uznem nekog da čitam, i ne vidim šta je loše u tome da autor zna ko ga je iščitao. kontam - bolje da zna da je to neko ko je bar neko vrijeme i sa nekim brojem defki na sajtu i sa nekim ukusom, nego totalni novajlija.
Не, не, мислим да Стефћкост мисли на читање модераторских дефиниција од стране неафирмисаних аутора, жгадије, тј, нас.
Ја често оставим коментар типа ''Добра!'', поготову неком новом аутору, ако је дефка стварно добра. Шта, јел треба да објашњавам зашто је добра дефка, не капирам.
Понекад причаш небулозе, Костићу дечаче.
Ја често оставим коментар типа ''Добра!'', поготову неком новом аутору, ако је дефка стварно добра. Шта, јел треба да објашњавам зашто је добра дефка, не капирам.
Није проблем у једном коментару.
Проблем је у 10 таквих.
За мање од минут времена.
E, Buksno te kad vidim da zaređaju smrači mi se. Nema teorije da su sve pročitali, to mi više deluje kao neko šlihtanje...Zašto to rade, nemam pojma.
Ne brini, skinuće ti lajk. :)
То су ти фазони
и
и благо речено, кења ми се од тога.
to se i ja pitam na onoj definiciji kod izi...
Бури, постоји једно 30-ак аутора који имају ту праксу. И овакву коју ја спомињем, а и ту твоју.
Kostiću ko tebe čita, budimo realni olololo
Nego da ponovim pitanje sa prethodne strane. Da li je carina na robu uvezenu iz Rusije 1% i ako nije kolika je?
Ја, виш, имам тотално другачију праксу. Имам пар тих аутора код којих одем у потрази за плагијатима, оставим им пар линкова, а они се онда здушно боре да докажу како нисам у праву. А јесам. УВИЈЕК.
Него, могла би се кажњавати таква врста ''читања''.
Никад ми неће бити јасни људи који моле за одабране на ПВТ. Па, јебога, шта ће им Фејс?
I ti prelaziš na ijekavicu kad se uzbudiš?
:)
Увијек :)
Ја више волим ијекавицом причат' каце дружим здруштвом. А овако иначе, увек екавица.
Не, не, мислим да Стефћкост мисли на читање модераторских дефиниција од стране неафирмисаних аутора, жгадије, тј, нас.
Ne, okej je ako ti se svidi defka, pa prokomentarišeš nešto što ima veze sa njom. Ali da ostaviš ovakve komentare kao što je Buksna naveo:
Je već... ono.
ahah, sad se sjetih kako je čevu jednom pričao o ijekavii i uzbuđenju :)
nevažno, i ja sam čitala moderatorske defke kao neafirmisani autor na isti način. jez da tada nije bilo odabiranja, ali opet... ;)
Океј Лулабаје, ако већ хоћеш тако, нећеш пиво више са мном пити. Крај.
al neki su to upamtili pa te predložili za moderatora :))))
okej, onda moram da suozbiljim :)
sivupleee: http://vukajlija.com/forum/teme/2488-vazna-obavestenja?strana=1#post_264502
reaktiviraćemo se po ovom pitanju, a vi imate temu gdje mošte da nam skrenete pažnju.
oukej? :)
Понекад причаш небулозе, Костићу дечаче.
Није проблем у једном коментару.
Проблем је у 10 таквих.
За мање од минут времена.