menijesamodosadno: i ja, al sad se bojim da ne popijem ban :)
pazi, govorimo o slučajevima kad se to NEPRESTANO i NEUMORNO radi, a ne o pojedinačnim slučajevima, kontaš?
Знате шта стварно нервира? Оно кад се аутор после сваког коментара ''Добра/до јаја/хахаах/кул'' захваљује свакоме на плусу, па на крају пола коментара са дефке је управо његово. Смејање.
Или кад почну пар аутора са спемовањем дефке.
mislim da ne treba da pretjerujemo s ovim. ako je u pitanju neobuzdano komentarisanje - sankcionisaćemo kao spem. ako nije - nek se ljudi zabavljaju i zahvaljuju i pohvaljuju :)
Da li i u engleskim zatvorima postoji TeaTime za robijaše? Ono fazon, 17h(kad je vreme za popodnevni čaj već,ne znam), pa se oglasi sirena ili tako nešto što oglašava da je vreme za čaj i robijaši odu da piju čaj?
mislio sam pošto je to kultna stvar tamo na ostrvu, pa da ni robulje ne ostanu uskraćeni za taj 20to minutni užitak,šta znam, delovalo mi logično,da ga jebem.
menijesamodosadno: i ja, al sad se bojim da ne popijem ban :)
pazi, govorimo o slučajevima kad se to NEPRESTANO i NEUMORNO radi, a ne o pojedinačnim slučajevima, kontaš?
ok buksno je l nisi vid'o moj gornji post?
sve za pivo! :)
Нисам :)
Оуки доуки. Јави се за вопсачу кад будеш неђе у близини :)=
Buksno, ću da ti čitam definicije i ostavljam DOBRE komentare, će da me vodiš na pivo? lololo
Ок, СКОНТО :п
Знате шта стварно нервира? Оно кад се аутор после сваког коментара ''Добра/до јаја/хахаах/кул'' захваљује свакоме на плусу, па на крају пола коментара са дефке је управо његово. Смејање.
Или кад почну пар аутора са спемовањем дефке.
Тебе? Ма мош и хејт да ми бациш тебе водим на вопи и ксне :))
А ТЕК ТО што ми иде на курац. Невероватно.
Jer je ova stranica izuzetno posećena:
http://vukajlija.com/recnik/komentari
Pa svi žele da vide gde se to čavrlja i o čemu se priča...
mislim da ne treba da pretjerujemo s ovim. ako je u pitanju neobuzdano komentarisanje - sankcionisaćemo kao spem. ako nije - nek se ljudi zabavljaju i zahvaljuju i pohvaljuju :)
Da li i u engleskim zatvorima postoji TeaTime za robijaše? Ono fazon, 17h(kad je vreme za popodnevni čaj već,ne znam), pa se oglasi sirena ili tako nešto što oglašava da je vreme za čaj i robijaši odu da piju čaj?
U par zatvora, robijaši mogu da pakuju čaj koji se prodaje, uglavnom luksuznim hotelima. :)
Ali nemaju ti tajm @ fajv o klok.
mislio sam pošto je to kultna stvar tamo na ostrvu, pa da ni robulje ne ostanu uskraćeni za taj 20to minutni užitak,šta znam, delovalo mi logično,da ga jebem.
Zato Legija ima wireless i sopstvenu štampariju. Po standardu naši zatvori šiju čak i švajcarske.
Ти стварно мислиш да је Легија био дуже од пола сата у затвору?
Pa i kod nas je kultna stvar jutarnja rakijica za cirkulaciju, pa ne verujem da je konzumiraju u CZ-u :)))
Једино конзумирају јутарњу ерекцијицу лололо
Jeste, kad mu je žena dolazila u posetu lolo
И кад су долазили новинари да га сликају. Шта ти је, он у затвору носи патике које су скупље од Вукајлије.
Zato što pojma nema zašto je u zatvoru.
Kad bude i on i narod saznao šta će tamo, biće jako star. Ovako mu vreme do tada prolazi brže.
Зар није Легија у затвору зато што је кримос? :)
i ja sam to mislila...