Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
zmio, tibore (caro, jel?), a što se bre vi tolko nervirate oko foruma na ovom sajtu? propao pa propao, jebiga sve ima svoj kraj. brate ultra duhoviti ste ljudi, dajte bre pišite neke defke, el vidite vi šta se tamo bre piše! jebeš forum, totalno je nebitna stvar...
Па мајку му јебем не скрећите са теме.
http://img31.imageshack.us/img31/9360/dzej.jpg
Које су боје очи драгог нам Џеја Рамадановског ?
Eto upravo o tome pričam, kako ne vidiš. Opušteno Ziklon, samo si mi dosadan lik, ništa drugo.
Eto upravo o tome pričam, kako ne vidiš. Opušteno Ziklon, samo si mi dosadan lik, ništa drugo.
Pa, ako ćemo iskreno - i ti si dosadna glumatanjem buntovnice. Bila si bolja dok si bila mod.
Baš bi bila fora da zmia banuje tibora. Lolek Prepoljski
Slažem se.
Električaru, ja ne tražim ništa više od toga da se neke malo zajebantskije teme ostave u životu. Boli me kurac i za admina i za mesto moda.
Kako ne shvatate da debilno-kreativna energija kada biva suzbijana mora da se kanališe u agresiju. Neću sigurno da idem na REP kompetišn lolo
Мени само једна ствар није јасна. Што су људи испрограмирани да пљују по пар ликова без икаквог основа? Елем, тема је била ок за неку краткорочну спрдњу. Штета што је закључаше.
Meni mi bilo zanimljivo da znam u koliko tema počinje jer je nekad sve pitanje sekunde jedne.
Reme, zaboravio si da dodaš da treba da razmoduju Kurda :))
Lolo des Slavk0, mi se već zabrinuli što te nema.
Pa da probamo da se dogovorimo sa kaizenom za neki spemerski kutak?
Не лајем кад нема потребе.
jebote, probudili ste slavka, ladno.....
Pa dobro sad ajde nek bude spem kutak. Za mene je spem kad neko otvori temu o kafi, a neko napiše da pije gorku kafu. Spem je kad se neko hvali kako je pobedio nekog Turčina u slagalici jebenoj. Kog realno boli kurac za to.
Tibi je u pravu.Veći je spem "hvaljenje i jadanje" nego svih šurnejst otvorenih jebanja zajedno.
Pa dajte neke predloge majku mu, pljuvanje smo već usavršili.
Ja predloge dajem svakodnevno, samo što su 2 minuta u životu.
evo recimo tema zašto mešamo A i E ima potencijal da nas godinama animira i navodi da postavljamo sebi pitanja.
Vatanje u kolcuu, tu privati nju privatii....