Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
То уопште није циљ те теме. На страну то, ни мени није јасно што ти закључаше тему.
Допуна: Обраћам се Змии.
То уопште није циљ те теме. На страну то, ни мени није јасно што ти закључаше тему.
Koja tema je zaključana?
Омиљени светац
Pa znam. Jedine teme koje imaju težnju ka večnosti su:
šta slušate trenutačno
moram nekom da se izjadam i pohvalim
i raznorazno pitanje kao jedina mogućnost da kažeš nešto mimo toga
pa dajte neke gotivne teme otvarajte ondak! e ovo je bila DO JAJA tema! http://vukajlija.com/forum/teme/35968-vukajlija-doktora-moroa što ste bre prestali da budete kreativni ljudi decxko?!?!?!
Ja ponovo apelujem na otvaranje političkih stranaka što su bile u igrama i pritom ih turite u aktivne. Taman je sada aktuelno.
Како се зове коментатор са пинка, што је раније преносио репрезентацију, а још раније Калчо? Видео сам га скоро и у пинковој спортској рубрици после дневника... По мом мишљењу наш најбољи коментатор.
Gde najbolji, kad je prvi put Pink otkupio Calcio, ta neznalica je pola godine Sevcenka zvala Savcenko!
Нешто размишљам ових дана. Кад птица сере, из њеног, да тако кажем, фецеса може да се издвоји бели део и црни, односно тамни део. Приметио сам да кад чистим фецес птица са кола, много се лакше скида бели део. Да ли је могуће птице хранити нечим одређеним тако да им количина тамног дела фецеса буде занемарљива у односу на бели?
ja bi to pitanje poslao onim mitbastersima da ispitaju o čemu se tu radi. odlična ideja, i ja sam pogođen time, tj. često me pogode, tj. kola mi.
Pobedijo je ipak onaj u žurnalu što je pisao 'Ševćenilo'.
Ovo za ptice nažalost nije moguće, ptice seru što bi se reklo odvojeno čvrsti deo i meki deo jer im je zbog potrebe za nošenjem jaja anus elastičan pa nemaju problema s proterivanjem toga, da se stručno izrazim, imaju i proliv i zatvor u isto vreme za razliku od nas kojima je to pomešano kako bi se postigla idealna konzistencija. Ili još slikovitiji da budem, ptice seru jaja na oko a mi kajganu.
зар то није Гојко Андријашевић?
Da nije Milan Bošković sa b92.. On mi je trenutno najbolji sporCki komentator..
Naravno, cijanidom.
Bi li znao neko kako se zove onaj crtani, mislim da je Diznijev. Ima mačka, kralj, još neki likovi i ima tekst: Pričaš, pričaš, stalno pričaš, samo pričaš, ćuti malo. Crno-bijeli je crtani.
Није, није, нашао сам га, Ненад Стефановић ево дербија који је преносио. http://www.youtube.com/watch?v=H71nGKiJDk0
Bi li znao neko kako se zove onaj crtani, mislim da je Diznijev. Ima mačka, kralj, još neki likovi i ima tekst: Pričaš, pričaš, stalno pričaš, samo pričaš, ćuti malo. Crno-bijeli je crtani.
macka je macak feliks cini mi se.
al ne znam bas ta epizoda kako se zove
Vidim da se razglabalo o spemu za zadnje dve stranice, pa samo želim nešto da napišem povodom toga.
Spem nije, ali nije nikako kreativan. To je zabava na nivou Ekrema, Vendi, Karleuše i ostatka sličnih sa javne scene.
Spem je glupost, a narod voli glupost. Voli je jer ne mora da razmišlja kako bi je shvatio.
Ne-mora-da-razmišlja.
Hoćete kreativnu temu? Evo vam kreativna tema:
http://vukajlija.com/forum/teme/11196-zooedo
Pa izvolite, napregnite svoje mozgove i dokažite svima koliko ste zapravo kreativni.
Zasto sveps ima istu cenu ko kola i fanta i sprajt od 2l, a od litru ipo je, dok za istu cenu u kaficu na flasice sve su 0,33?
e da to i mene uvek zanimalo? možebiti zato što je malo manje govno od ovoga? ne?