Разноразно питање

1. Prvo, reakcije su sve u plusu.

Drugo:

Kostić napravio reakciju sa golim sisama

Nađi mi tu moju reakciju ili dobijaš ban zbog klevete. Imaš 15 minuta, dovoljno da pređeš preko svih mojih reakcija.

2. e da vučice, pošto si još novajlija, nećemo ti ovo kukanje uzeti za zlo, dajemo ti malo šanse dok se ne naučiš kako sajt funkcioniše.

evo i da te uputim na jednu korisnu stranicu: http://vukajlija.com/pomoc/cesto-postavljana-pitanja, a pogotovo na ovaj pasus: http://vukajlija.com/pomoc/cesto-postavljana-pitanja#ali-ima-losijih

pozdrav, raskomoti se na sajtu, vidi kako se mi igramo, i nemoj više da plačeš za obrisanim. pogotovo ne redovno, jer je to, e pa jebiga, spem :)

3. takođe daj link i za tu facinu reakciju, da ga zaebavamo malo :)

4. Nema te reakcije kod Kostića.

5. o ne, da je nije možda kostić obrisao da bi banovao vučicu?! ojha, zabava!

6. Prljavo igraš Kole, prljavo. Vučice ja ću te zaštiti!

7. Vidiš Lully i to je moguće. Tiranija moderatorska ne poznaje granice.

8. Izvini Kostiću za klevetu, mislila sam da si ti. Kod nekoga jeste. Bio je gif sa neke dve devojke koje igraju a sise su im se klatile, ne mogu da se setim komentara. Luli, znam kako funkcioniše sajt, ali mi je važno da znam (trudim se da ne bude ništa plagijat) ako sam negde pogrešila da mi se da link do originala.

9. okok, daj bar facinu, facinu!

10. Sram te bilo Kostiću lololo.

11. Hvala Remac, ne treba. :) Kad već niko od mojih pratilaca ne staje meni na stranu, ne treba mi niko. ;)

12. Šta to neki ovde imaju protiv sisa, molim lepo?

13. vučice zašto me ignorišeš kao tvoji pratioci tebe?!
    daj link te facine reakcije odma'!

14. Izvini Kostiću za klevetu, mislila sam da si ti.

Misliti i cveće brati...

To ne menja činjenicu da si me otvoreno i bezrazložno napala, što taj postupak ipak čini klevetom.

Dakle, rešili smo to.

15. Kad već niko od mojih pratilaca ne staje meni na stranu, ne treba mi niko. ;)

Pa ti se salis da si ovo napisala.

16. mnjaaah, stićko, pa sad ostah neodgovorena :)

17. ne mogu da vjerujem da ste banovali Vučicu. izvinula se, svako može da pogriješi

18. hahaha joj vučice koji si ti lik!!! prvo si u fazonu kako plusevi znače, a posle nadoviš kako su neki plagijati i sranja imali plusove... faktički si se složila sa tim da plusevi ništa ne znače... hahahahaha

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.