Разноразно питање

1. Prvo, reakcije su sve u plusu.

Challenge accepted.

Vučice, nisam siguran gde je, ali sam skoro siguran da sam je video, i čak možda da je među odabranim. Bio je isti gif, i komentar mnogo bolji čini mi se, a imao je sličnu poentu. Mada da ne ispadne da klevećem, priznajem da nisam siguran.
    Da se ostavlja sve što je u plusu, Kaizenu ne bi trebali modovi.

2. izvinula se

не помажу те акробације код стићка лоло

3. bila je i neka varijanta sa zemuncem

4. šta ću sad, nepismen sam. ali, razumio si šta sam rekao?

5. I used my super powers to unban Vučica21 trademark. Fuck yeah

6. dakle, da obrazložimo: banovana je zbog klevete, dakle kaljanja ugleda drugog autora, a to ne dozvoljavamo (znate i sami, bar na temi za hejt, ako ništa drugo).

zatim, ja bih je još ranije banovala što je bgata džimija nazvala pajserom (!!!), ali me on molio da ne klikćem na dugme i još me je i potkupio prigodnim poklonom.

dalje, svakog ko ovoliko smara oko svojih obrisanih stvarčica bi trebalo banovati i zbog spema.

kostić postupi dobro. i bi dobro.
    (a i odbila je remčevu zaštitu, e!)

7. HAHAHAHAHAHAAHAH

inače, vučice đevojko, milion puta se desilo da smo svi podavali pluseve na neku kompletnu retardaciju, za koju smo znali da će biti obrisana, al dali plus iz zajebancije, jer kao tolko je glupo da ne mož da daš minus... toliko o tvojoj malo teoriji da plusevi nešto znače

http://kidzprez.files.wordpress.com/2010/10/power-cross.jpg

8. sve je to u redu ali svakome ko se fino izvini treba dati priliku. nije lako priznati grešku. ali, dobro, vi ste gazde

9. misliš "izvine"? :P

10. панинаро, ово је био пенал.

11. priznajem da sam nepismen. šta ću sad?

12. predlažeš li mi da se objesim?

13. pa, hoćeš li mi onda objasniti onaj post sa omčom? šta je on trebao da znači?

14. Јел ћете скупљати сличице панини еуро дванестица? Ја оћу, занима ме, јел изашо албум и сличице?

15. Јел ћете скупљати сличице панини еуро дванестица? Ја оћу, занима ме, јел изашо албум и сличице?

Ја имам вец тлиста слицица.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.