Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Рекао сам да је служба хитне помоћи у Бањалуци јако добро организована, и овај ноћашњи одлазак је само то потврдио - све смо завршили за 15 минута.
Ја тек сад видим да ме ти зајебаваш, срећа па те нисам послушао.
Ово је добар савет. Тако смо и урадили.
I šta je bilo kolezi?
Da li je moguce da za ovaj film nema srpski titl
Пробај ово
http://titlovi.com/titlovi/el-rey-de-la-monta-a-aka-king-of-the-hill-81827/
или ово
http://www.podnapisi.net/en/ppodnapisi/search?sJ=36&sK=King+of+the+hill
Ма ништа, грип. добио је антибиотике, температура полако спада.
Ja kad imam takvu temp. ko što napisa neko, drmnem paracetamol od iljade zamotam se u deCu i čekam da prođe. I do sada je taj fazon šljakao :)
Штефи, кад ће те емо цаве?
1 на сваких 6 сати.
Докторица рекла.
_______
Ко год од вас Бањалучана жели да се моментално заљуби нека оде у хитну помоћ у смену у којој ради сестра Вања Балабан. Измислите неку болест.
Не сећам се да сам икад видео лепше, паметније и пристојније биће.
može reme, ajde...
Покој јој души.
Убих свога субашу.
Samo da prokomentarišem... Nisam zajebavao Cupiću, tako se ja lečim, a savet je ipak bio da idete u hitnu...
mir-mir-mir, kolega je živ!
Ма све кул, послушао сам твој савет. Само не треба узимати 2 парацетамола одједном, то је поента. Него све супротно, по 1 на велике временске размаке.
Немој више тако да се лечиш. :)
Ја сам мислио да се зајебаваш, а мало је фалило да овај попије 2 парацетамола.
Све океј.
ava-ava-ava doktor je krava!
Paracetamol možeš do 1200 u jednoj dozi, tri puta dnevno, generički naziv je Febricet ili Eferalgan - to je pičkin dim od leka, ne šteti ni malo, na zapadu svi samo to rokaju...
saću banem ovog rizlija, posto je ko fića :))
Paracetamol je stvarno smješna tableta. Kod nekih može i npr glavobolju smanjiti (kod mene ne), ali je odličan za skidanje temperature.
za glavobolju uzmeš šumeći, dva puta po 500 - meni briše čak i migrenu donekle...
Ja se kljukam kafetinom i ibuprofenom kad me glava ošine. Za sada dobro šljakaju.
Мени кафетин мајка за главобољу
ja pijem sve te tablete duplo, cupiću, valjda to znaš, i sve je u redu sa mnom, valjda to znaš.