Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
'ljebe, ja se cijeli život brufenom kljukam kad imam temperaturu, otkud sad paracetamol?! ;D
Može i brufen za temp. al meni paracetamol ostao u glavi kacam bila malena, a brufen je zajeban za želudac.
Бруфен, чини ми се, згрушава црвена крвна зрнца
brufen za bolove, paracetamol za gorenje
A paracetamol je smrt za jetru (na duže staze), kol'ko sam čula :)
TABLETE SU SMRT! UMRIMO PRIRODNIM SMRTOVOM!
Hvala Sidraševiću, ali nije to to. Ono je neki kurac iz 2007. godine, a meni treba film iz 1993.
Није тачно. Парацетамол можеш 2400 и 4800 mg у једној дози.
Тако сам ја чуо.
Da, isto i panadol ekstra, ono govno za bolove moze da sjebe cuku. Imao sam problema sa sinusima i kosinusima posle neke operacije pa sam uzimao panadol da ubijem bolove. Posle njega do jaja, nista ne boli, ali posle par sati cuka bije ko nenormalna. Zajebi, kazem ja sebi. Necu dumrem sa 20 godina.
Picko grobarska, skines bs player i sam ti trazi titlove, koji ih kurac trazis rucno.
osnovni sastojak panadola je paracetamol... kao i febricet i eferalgan - panadol je samo ime koje je proizvođač dao...
Jebem li ga, ja znam da nikako nije dobro.
Који таблетомани...
šta imaš ti protiv nas, GM?
i ne znam kako paracetamol oštećuje jetru, meni je skroz funkcionalna.
Лоше вам је то. Ја једном пробао те таблете и оно... ништа. Само ми сјебавају ток мисли. Не прави их другачијим већ само оне постојеће дебилизује.
mislim da nisi ubo dobitnu kombinaciju. :)
Није то само мој закључак. Читао сам и једну студију у којој се каже да повећавају шансе да почнеш да певаш Медо Брундо и блесавиш се.
един: Додуше, нису баш сасвим сигурни да је због тога, али није то толико битно.
Извуците се из пакла.
Ја сам већ осам месеци и три дана чист. Рекох себи: први и једини пут.
Збогом аспирину, убијо те бог.
Kad je ova moja prezivela ovoliki alkohol i koka kolu, prezivece i paracetamol.
Da li je nešto promenjeno kod pravljenja reakcija?
Pokušavam da ih pravim na isti način kao i do sada, ali ne polazi mi za rukom.
Na ekranu piše pojaviće se za par minuta, a u stvari moša.