Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Moj savjet je da ne prestaješ. Ne trebaju ti te muke. Ionako će ti doktor, kad budeš imao oko 60 ljeta, zabraniti cigare. A tad ćeš reći : Jebe mi se za doktora.
Znači, mirno i spokojno duvani dok si živ. Fala.
Uzmi citaj ''Lako je prestati pusiti'' brate nece ti pomoci ako pusis i dok citas i dok posle i sve to, ali definitivno ti moze dati jako veliki podstrek da nastavis sa nepusenjem...nemas sta izgubiti a mozes dobiti mnogo u svakom smislu (najvise finansijskom)
Ma brate,ako voliš da pušiš, ti puši. sad,ako osećaš da ti smeta što pušiš, prestani. ja pušim već više od 10 godina, osećam da mi ne smeta još uvek. bar ne onoliko koliko nekima koje znam.
Zašto su zaključane "Kupoholičarke"? :(
Baš sam to i ja htela da pitam. :)
Moderatori decxko, otključajte temu!!!!
Kostiću ako si ti, naćiću te u gradu!!
Zato što se Stefan Kostić očajnički drži noktima sa sims prozora viseći nad ambisom homoseksualizma. Sa svakom novom ovakvom temom, klizne mu po jedan prstić. Stoga, nemojmo mu otežavati.
Šabane, ovde se oseća lično shvatanje problematike...
Ćek kako visi, zar ne važi ono - metro is the new homo?
Može li da se otključa ta tema. To je jedina tema od svih koja mi se dopala.
Pustite 10 takvih tema odjednom. :D
Izvinjavam se. Malo sam razdražljiv. Keva je opet dinstala artičoke za ručak, pa sad prdi ko blesava.
Зашто си се Каизене продо Томи?
Jednog dana ću da zatvorim sve normalne teme, a otključam samo kojekakva jebanja... samo da vidim koliko ćete izdržati...
Vucice, je l' si morala da isprljas ovako jaku foru svojim komentarom i obezvredis je?
Elem, ko god da je Saban, nevezano sto je Sticka stavio u kontekst, ovo je mnogo jaka izjava:
Зашто си се Каизене продо Томи?
Štae ovo sa listom banovanih?
Вредан медатор.
ako ima neko link one slike šo lik meto tukija rakunu u usta nek mi šibne na PVT
Ima fatal eror, znam da je on to kačio :D
Google "racoon blowjob".