Разноразно питање

1. Reme, hvala, ali zaboravila sam da naglasim da mi trebaju naši sajtovi... :)
    Mada, nije ni ovo za bacanje, poslužiće...

2. Moze neko mi nadje onu defku o jebanju de se nabrajaju reci tipa, karanje, trpanje, kresanje i to..

3. Ima ko da mi pošalje invajt za http://music-db.org/?

4. Jooj, izvini zezao sam se :) Nadam se da se ne ljutiš mnogo.

5. A znaš li da sam pretpostavljao da se zajebavaš, no aj reko da pokušam kad sam već tu. :)

6. Зашто Гроф Паскачић није више модератор?

7. Zato što se solidarisao sa Korleom...

8. Ni Korle nije maderator?

9. Jebote, sad ce i tebe da oteraju. Samo ce ovi mladji dostanu. Ne daj se Ceco, uvati svetlanu i pobij gomna!!!1

10. Јел се каже ''дебилу један'' или ''дебиле један''? Већ пола сата се свађам са сестром око тога...

11. Upotrebi "debilčino", to je sigurno ispravno, a ne izlaziš iz konteksta... :-)

12. Дебилу, ваљда..

13. Skoro gled'o film Banovic Strahinja,pa,bi li iko mozda znao da mi nadje onu pjesmu koja se javlja u pozadini,kada krece u bitku,kad ne iskopa oci onoj ravi,za "creditse"?

14. Шта значи који курац реч "ерудитивно"? Нешто је постала популарна а ја појма немам шта значи.

15. Ђе си Смарко пушка те омашила?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.