Разноразно питање

1. Reme, hvala, ali zaboravila sam da naglasim da mi trebaju naši sajtovi... :)
    Mada, nije ni ovo za bacanje, poslužiće...

2. Moze neko mi nadje onu defku o jebanju de se nabrajaju reci tipa, karanje, trpanje, kresanje i to..

3. Ima ko da mi pošalje invajt za http://music-db.org/?

4. Jooj, izvini zezao sam se :) Nadam se da se ne ljutiš mnogo.

5. A znaš li da sam pretpostavljao da se zajebavaš, no aj reko da pokušam kad sam već tu. :)

6. Зашто Гроф Паскачић није више модератор?

7. Zato što se solidarisao sa Korleom...

8. Ni Korle nije maderator?

9. Jebote, sad ce i tebe da oteraju. Samo ce ovi mladji dostanu. Ne daj se Ceco, uvati svetlanu i pobij gomna!!!1

10. Јел се каже ''дебилу један'' или ''дебиле један''? Већ пола сата се свађам са сестром око тога...

11. Upotrebi "debilčino", to je sigurno ispravno, a ne izlaziš iz konteksta... :-)

12. Дебилу, ваљда..

13. Skoro gled'o film Banovic Strahinja,pa,bi li iko mozda znao da mi nadje onu pjesmu koja se javlja u pozadini,kada krece u bitku,kad ne iskopa oci onoj ravi,za "creditse"?

14. Шта значи који курац реч "ерудитивно"? Нешто је постала популарна а ја појма немам шта значи.

15. Ђе си Смарко пушка те омашила?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.