Разноразно питање

1. Reme, hvala, ali zaboravila sam da naglasim da mi trebaju naši sajtovi... :)
    Mada, nije ni ovo za bacanje, poslužiće...

2. Moze neko mi nadje onu defku o jebanju de se nabrajaju reci tipa, karanje, trpanje, kresanje i to..

3. Ima ko da mi pošalje invajt za http://music-db.org/?

4. Jooj, izvini zezao sam se :) Nadam se da se ne ljutiš mnogo.

5. A znaš li da sam pretpostavljao da se zajebavaš, no aj reko da pokušam kad sam već tu. :)

6. Зашто Гроф Паскачић није више модератор?

7. Zato što se solidarisao sa Korleom...

8. Ni Korle nije maderator?

9. Jebote, sad ce i tebe da oteraju. Samo ce ovi mladji dostanu. Ne daj se Ceco, uvati svetlanu i pobij gomna!!!1

10. Јел се каже ''дебилу један'' или ''дебиле један''? Већ пола сата се свађам са сестром око тога...

11. Upotrebi "debilčino", to je sigurno ispravno, a ne izlaziš iz konteksta... :-)

12. Дебилу, ваљда..

13. Skoro gled'o film Banovic Strahinja,pa,bi li iko mozda znao da mi nadje onu pjesmu koja se javlja u pozadini,kada krece u bitku,kad ne iskopa oci onoj ravi,za "creditse"?

14. Шта значи који курац реч "ерудитивно"? Нешто је постала популарна а ја појма немам шта значи.

15. Ђе си Смарко пушка те омашила?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.