Разноразно питање

1. To je Koštunicin profil...

2. A ovaj je Krkobabić... šta ti je navika iz mladosti...

3. Хоће неко Слагалице?

4. Da li Dr. Feelgood pije vodu posle jela živo me interesuje?
    Sale Plećeviću,ako imaš nalog ovde, odgovori mi! može i na pvt,ako ti frka da se odaš,čuvam tajnu opušteno

5. Ko je cinio blok antante, a ko druge one u 1. svetskom ratu?

6. prvi sam postavio pitanje, i kad mi neko odgovori, odma ti sledeći dobiješ odgovor, ne preko reda, no-no

7. Daj manijak treba da spasavam ocenu iz istorije :)

8. Je li Hetfild otpjevao koju sam na Lulu, onaj zajednički album sa Lu Ridom, ali čisto sam?

9. Zavisi, mijenjam smjene, evo dvije nedelje sam druga pa sam uveče a i ponekd popodne. Što bi s mojim pitanjom?

10. Nista pobrisimo ovu spermu

11. Ja da radim tuđi posa ne vjerujem da ću još koji dan časti mi.

12. Јел ме зезају или се стварно алкохоличарем сматра особа која има дневну дозу (па макар то била и чаша)???

13. Имам другара на лечењу, па ти могу рећи да господа из Драјзерове као алкохолизам третирају свако поновно уношење алкохола у организам, била то дневна доза, недељна доза, годишња, деценијска...

ЕДИТ: Ово је условно речено, не знам шта кажу дефиниције.

14. У преводу: ја сам алкос...и пола становништва Србије су алкоси...ал ме утеши :)

15. Onda sam i ja alkoholičar. Aukurac.

16. Јел ме зезају или се стварно алкохоличарем сматра особа која има дневну дозу (па макар то била и чаша)???

Ма ћут, ја чуо да је недељна доза алкохолизам... Мада мислим да је то баш крајност тих неких научника... Не знајем.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.