Брус ти је тамо јер је америчка леђенда, јбт пева борн ин д јуесеј... Нема даље! Иначе, ја га готивим, он је и највише рок од свих ових осталих, и контам и да заслужује да буде тамо.
Него да ја вас питам нешто... Да организујемо малу анкету.
Кад би се тукли Фридрих и Валсинарб90, ко би победио? лоло
Ма што се оптерећујеш Реме? Мени веће туга кад видим да су неки много добри бендови апсолутно непознати, него ово. Ови ће свакако остати запамћени у историји, а то што амери раде са кућом славних, то је све маркетинг и тако те пиздарије...
Иначе, ја мислим да би Фридрих победио јер је десничар. Брана би кренуо да му објашњава како је овај ретардиран, и да му разлаже његове психичке предиспозиције услед којих ће прво потегнути десницу, и убеђиваће га како је то комформистички, а овај ће до тада да га среди. Мислим да је Брана неспреман за такав развој догађаја. А и Фридрих има резурекшн фаталити.
Otkad sam proveravao da li ona ženska sramota ima zube zarekao sam se da ću neke misterije zauvek ostaviti neotkrivene...
Ја би их прво питао оће ли да се бију, ако неће онда би их све раскринкао, а у курац... Оће да ускрате народ вукајлије за меч столећа.
Фридрих вс. Валсинарб90!
Ja verujem da Karleuša, Čeda Jovanović i Milan St. Protić imaju nalog na Vukajliji.
Хахаха, Милан Ст. Протић! Њега нису сахранили са Батићем?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Није он толики фан "јачег звука", он је самог себе категоризовао као интерпретатора "лајт рок" музике, што заиста и јесте. Добар је Брус.
Зашто се оном Брејвику суди толико дуго, а решио је 77 људи?
Ја само кажем шта мени смета. А и већини која слуша јебени рок. Јер он ми вуче на поп рок, што опет не могу да повежем са Рокенрол кућом славних.
Нема сведока? ЛОЛ. :) Све их побио.
Брус ти је тамо јер је америчка леђенда, јбт пева борн ин д јуесеј... Нема даље! Иначе, ја га готивим, он је и највише рок од свих ових осталих, и контам и да заслужује да буде тамо.
Него да ја вас питам нешто... Да организујемо малу анкету.
Кад би се тукли Фридрих и Валсинарб90, ко би победио? лоло
Валсинарб презире насиље, тако да би Фридрих победио.
Хахаха, у праву си мајку му луду јебем. Све је лепо испланирао..
Ја мислим да би га ипак Валсинарб откинуо, јер је Фридрих јак само док је поред њега армија, док је соло никакав.
http://rockhall.com/blog/post/6098_lady-gagas-meat-dress-is-now-/
Е боље ни да не улазе сада. Полако почиње блам да ме хвата од ових глупости. Јер је легло гована постала. Матер им јебем.
Ма што се оптерећујеш Реме? Мени веће туга кад видим да су неки много добри бендови апсолутно непознати, него ово. Ови ће свакако остати запамћени у историји, а то што амери раде са кућом славних, то је све маркетинг и тако те пиздарије...
Иначе, ја мислим да би Фридрих победио јер је десничар. Брана би кренуо да му објашњава како је овај ретардиран, и да му разлаже његове психичке предиспозиције услед којих ће прво потегнути десницу, и убеђиваће га како је то комформистички, а овај ће до тада да га среди. Мислим да је Брана неспреман за такав развој догађаја. А и Фридрих има резурекшн фаталити.
Ja mislim da su Vlastimir i Fridrih isti čovek...
С тим што ти то можеш и да провериш! хД
Ja verujem da Karleuša, Čeda Jovanović i Milan St. Protić imaju nalog na Vukajliji.
Ko bi mogao to biti?
Otkad sam proveravao da li ona ženska sramota ima zube zarekao sam se da ću neke misterije zauvek ostaviti neotkrivene...
Pa neki su mi profili pod indicijama. :-)
Možda je Čeda Buksnetina? :)))
Ја би их прво питао оће ли да се бију, ако неће онда би их све раскринкао, а у курац... Оће да ускрате народ вукајлије за меч столећа.
Фридрих вс. Валсинарб90!
Хахаха, Милан Ст. Протић! Њега нису сахранили са Батићем?
Ја сам Чедин пулен. Платило ме говедо ћоманско да пропагирам ћоманизам овде.
Ипак је он врховни друид, а мора се неђе набавити биље..
Možda je Protić Jovičić?