Разноразно питање

1. Ако је зиљавуша купи јој плишаног меду awwwwwwww.

2. E vidiš, te plišane zajebancije nisu loše.. I flajka vinjaua uz to.

3. Kupi joj pakovanje kondoma. To ce najvise da joj se svidi.

4. Zašto za Led Zeppelin i Deep Purple kažu da su (hevi) metal bendovi? Kako se to gleda koji je to žanr nekog benda? Je l to zato što su naprimer Bitlsi svirali pop akustične melodije pa kad su ovi došli s rifovima ljudi rekli "teško sranje, al da ne koristimo pogane riječi umjesto govno govorićemo metal". Ili se to gleda po onim muzičkim notama, durovima i štimovima? Ozbiljno pitam.

5. Зато што имају такав звук, не знам Мешо.

6. Mešo prije bih rekao da su rok i hard rok, nego metal i hevi metal...

7. Nemaju takav zvuk Verokio, meni oni zvuče ka rok bendovi, ne metal, nego ih nazivaju začetnicima tog pravca, a mene zanima zašto.
    remac, oni to i jesu, sačekaj da nađem neki link.

8. А нисам скапирао, па и ја бих их пре звао хард рок али ваљда јер су они први почели тај жешћи звук, рокенрол је пре тога био Чак Бери и Бади Холи а они су имали онако више блуз и поп песме. Али опет Ролингстонси су прави рок н рол бенд ја мислим :)

9. pa u odnosu na to vrijeme oni su imali jaci i tezi zvuk. danas se tako nesto ne smatra metalom, ali tad je to bila revolucija, i od tad je krenulo i zato se smatraju zacetnicima.
    naravno, samo moje laicko misljenje....

10. Dijelim vaše mišljenje jer me mrzi da stvaram svoje kolega. :)

E, a što mislite, plagija li i ovaj naš Džimi ka onaj iz Cepelina?

11. Цепелини плагирали?

12. Pa ćutali, aha.

13. Што бановаште овај народ на оволико?
    http://vukajlija.com/forum/teme/39288-predlozite-definicije-za-naslovnu-stranu-resurrection-obavezno-procitati-pravila-u-1-postu?strana=45#post_1969223

У праву су, могли бисте мало више да пратите тему, и повремено да је чистите од лоших предлога.

14. Oću da promenim nadimak, a nema više ktitorisanja. Štaću sad?

15. Cekaj ordenje. Ili pitaj Kaizena, mislim da on moze da ti promeni, ne znam za modove.

16. Valjda ću skurblati nešto. Al miriše mi na "biće"..

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.