Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
a šta ti je to šeni?
Дићи ноге. Ако ме разумеш.
je l' to ono što gazdarica radi u magacinu kafane svaki put kad dođe dobavljač? :)
pa to ni ja nisam još do kraja izučila :(
pa zar ti nisi gazdarica kafane vukajlija trejdmark?
kake to veze ima sa dresurom moje muve?
kris, pa viš, ja to još nisam prostudirala najbolje, to šenjenje, pa uvek iznova moram u magacin :P
Ниси имала доброг дресера.
Зна ли неко колико Сајси еМСи има година?
Kako to da sam postavio poster pre 4 sata i jos niko ne moze da ga vidi, a nije izbrisan?
@čkama
Ne piše kol'ko tačno ima godina.
Није објављен. Стоји само на твом профилу, али није одобрен за објављивње у "најновијим постерима".
Pa valjda je sat vremena provera pre objavljivanja, meni ni ne odgovara posle 10 sati da bude objavljen kada je vec kraj dana i kada sigurno nece biti ocenjen od strane veceg broja ljudi.
Ne'e ni biti objavljen. Samo 'e da bleji kod tebe na profilu.
@Eddie
Јуче ми рекоше да је '81. Мада ја сам триповао да има ту између 22 и 25.
А име сам знао, чак сам је и на фејсу нашао. Откључан јој профил, али не пише годиште. :Д
Има момка. :(
Јебига. Цензор га блокирао. Ако ти је нека утеха, није (био) лош, само несхваћен.
Nikad u životu nisam lomila one staklene ampule kao za lekove, serume i slično.
Imam trip da ću da je pogrešno slomim, ima onu belu linijcu gde treba da pukne.
El samo da je stegnem i prelomim ili ima neki univerzalni način?
http://www.farmaciamasciotta.it/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/i/rilastil_smagliature_fiale.jpg
'vake neke ampule
črčo, obično se slome oba kraja, kako bi mogla tečnost da izađe.
nije teško, samo kvrc.. mada sam se ja više puta leeepo izgrebala, budi pažljiva :)
Pa, treba da imaš i onaj nožić kojim malčice zarežeš po staklu, da se lakše odvoji taj deo.
Kris, imam ja pipeticu da d'izvineš gurnem posle da izvučem tečnost, dobila sam uz kutiju. Joj samo mi vali da se izgrebem još, i ovako sam se sa rolerima malo ostrugala po dlanovima :)))
Nemam nožić :( Ali sam dobila neki kurčić kao naprstak ali tako izdužen uži, deluje kao poklopac za ampulu ali ima lufta, pa mislim tu vrh da gurnem i kvrcnem pa šta mi Bog da. Sad sam taj mali đavo pronašla u kutiji, ne znam čemu služi a uz to i ne radi :P
Ako nemaš taj nožić, upotrijebi krpu, da se ne porežeš. Zna da se desi.