Разноразно питање

1. meni to inače uvijek upali, i meni bilo čudno na početku, sada mi je sve ok, moraćeš priupitaš moda koji je raspoložen za to.

2. glavni
    Mislim da kamaru dobrih autora mrzi da pregledaju hiljade i hiljade gifova. Komentari su plod mašte. Imam i ja kamaru glupih. Makron i Msmojne razbijaju. Roberto bomba i natanat su super, pa i Srkletnik, onda, Reservoir. Nek se ne ljuti ako ikog ispustim. Kostić je moderator. Ako bilo šta kažem ispašće ulizivanje.

+1

3. Da li neko zna kako se zove onaj crtani što je bio na MTV-u sa nekom žabom koja je DJ? Mnogo lud.

4. Biće da je crazy frog.

5. Jesi brate siguran da je žaba, miš možda?

6. Bolesniji crtani od onog nisam gledao. Smejao sam se kao lud.

7. Najbolesniji crtani je happy three friends.

8. Najbolesniji crtani je happy three friends.

slažem se, i da dodam drawn together.

9. Е тај нисам гледао, имал на јутјубу?

10. ne znam duče, ja gledao prije na MTV dok mi se život nije zgadio :D

11. Pogledaću kasnije.. :)

12. Jel može neki moderator da banuje kaizena? :)

13. Može Stefan, ali više ne sme. Prošli put smo mu zabranili da se igra sa dugmićima.

14. Je l' jos nekom ne radi pravljenje postera? Nesto nece ali ne znam je l' to onaj bag sto je bio pa nije popravljen ili?

15. Ne vidim nove postere već 9 sati, ali niko do sad nije prijavio bag - možda kaizen nešto popravlja...

16. Stefanu rade posteri .. očigledno rade samo moderatorima ..
    Trebao bi Kostić da banuje opet kaizena, isti razlog kao i prije :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.