Разноразно питање

1. Чекај брате, јел ти хоћеш да кажеш да сам ја ипак требао енглески да упишем???

2. Obrnuto. Filološka gimnazija. 30 đaka. 28 riba i dva trsitelja. Ponuda ogromna, al tražnja mala (2 tipa). Ribe moraju da snižavaju kriterijume (cenu) da bi bile oplođene i tako daju i nekom nesrećniku.

То у теорији, бате. У пракси сам имао исту ситуацију. Нас је било 5 на њих 33 у разреду, и да ти кажем само је мој кум јебао једну рибу из разреда и то ЈЕДНОМ! Ми остали нисмо били ни близу за све 4 године.

3. Sve da si hteo, ne bi mogao da nađeš bolji primer da to objasniš Burzumu.

4. Evo da probam ja kao student ekonomije. U suštini to ti je najosnovniji zakon na kojem je zasnovana cela ekonomija, uprošćeno izgleda ovako, sve se posmatra kao roba (pa i sam novac ili pak radna snaga), što je cena neke robe veća to je potražnja (tražnja) za njom manja, što je i logično...Primer: da Najk patike koštaju 5 evra svi bi jurili da ih kupe i to je i normalno. Međutim kada bi im cena porasla na 400 evra, retko ko bi i želeo da ih kupi bez obzira na finansijsko stanje, dakle tražnja za njima opada.
    Što se tiče količine i cene (na ovim ordinatama) one su u srazmeri, ako količina poraste smanjiće se cena i obratno. Primer: svi počnu da proizvode automobile, svaka država po nekoliko fabrika, ti imaš veliki izbor a proizvođači će da ti nude robu (kola) po što manjoj ceni da bi baš njihov automobil kupio, ako pak u svetu postoji samo jedan proizvođač on će da cepi što veću cenu, jer ti nemaš gde drugde da kupiš kola a potrebna su ti.
    Je l' jasnije?

5. Black Hole

Recimo: Imaš odeljenje u mašinskoj školi sa 30 đaka, od kojih su samo 2 ribe. Ponuda je mala, a tražnja je ogromna (28 tipova), što znači da te ribe mogu opušteno da podignu kriterijume (cenu) za davanje pičke i da daju pičke samo onim najboljim.

Obrnuto. Filološka gimnazija. 30 đaka. 28 riba i dva trsitelja. Ponuda ogromna, al tražnja mala (2 tipa). Ribe moraju da snižavaju kriterijume (cenu) da bi bile oplođene i tako daju i nekom nesrećniku.

Brate da su ovo meni ovako objasnili na faksu, gde bi mi kraj bio

6. Што је већа потражња цена расте, а што је мања, цена опада да би се продало. Па јебем му матер, ово је основна ствар, здрав разум, ја истриповао неку науку сад од целог графика. Хвала на објашњењу.

7. Dankane, ovo bi važilo za neko izolovano odeljenje, negde na pustom ostrvu, gde nema ogavnih studenata da ulete i omrse brk. :) Mamu im jebem, kako sam ih mrzeo.

8. АМАН људи! Економске теорије не могу да важе у Србији, како вам није јасно? Ово што је Страја за патике написао је тачно само у свету. Овде не. Знам породице које ће пре гладовати само да им ћера обује тике од 15 000. Што значи да кад би биле 400 евра за наше људе би представљале још већи трип и дали би све да их купе. А кад би биле 5 евра гледали би их ко на смрдљив сир. Тако да сад разумем Букија зашто ништа не разуме...

9. Ово што је Страја за патике написао је тачно само у свету. Овде не. Знам породице које ће пре гладовати само да им ћера обује тике од 15 000. Што значи да кад би биле 400 евра за наше људе би представљале још већи трип и дали би све да их купе.

To se u ekonomiji stručno zove "snobovski kompleks". :) Snobovi se takmiče prestiža radi...
    Dijamanti su primer, malo ih ima, cena im raste a kad pogledaš koji će ti kurac...

10. У сваком случају, глуп је график. Лоше представљено, врло бесмислено.

11. Black Hole

Dankane, ovo bi važilo za neko izolovano odeljenje, negde na pustom ostrvu, gde nema ogavnih studenata da ulete i omrse brk. :) Mamu im jebem, kako sam ih mrzeo.

А војнике заборављаш? Пошто смо генерација сећаш се вероватно. "Кул" студенти и војници који дођу на одсуство и не скидају униформу која смрди на балегу, појебаше све те добре чкепи из мог разреда! А ми само гледамо, шиљимо и чекамо неку из електротехничке, па гомила...

12. Изроди се тема у "ко нам је јебао вршњакиње" лололо

13. Burzume, objasnih ti ja u pvt, još boljim primerom :)

14. А војнике заборављаш?

NEEEEEEEE. NE TO DA POMINJEŠ. 2 GODINE SAM BIO ZALJUBLJEN U FUKSETINU KOJA SE TRPALA S NEKIM KREZAVIM PEŠADINCEM, MAJKU MU U PIČKU JEBEM. Mora popijem nešto, iznerviro sam se. :)

15. black hole piše caps lockom, biće sranja...

16. Мора и ја нешто да попијем хитно, ал сви на гајби недеља, маму им јебем, не могу да силујем бифе.

17. Пресликано ово Блеково као и моје. С тим што тај пешадинац није био крезав, али смо му мазнули једно писмо које је тој Сандри послао, и то је била хаварија. Виђао сам Шиптаре који се боље служе српским језиком...

18. Овде ја сад треба да напишем, ПА ГДЕ МИ ЈЕ, ал јбг нисам баш толики шабан.

19. Дајте линк за ''дерби''.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.