http://www.youtube.com/watch?v=pjpcNSfnZ5Q
Da mi udje trojka.
Ne seri? Zajebavaš me a? Malo a? Nemoj to da mi radiš...
I još si ga promašio za pobjedu? Odoh da tugujem
E sad ce u 5. da bude 50 razlike, samo za tebe. Javljam ti. Sad se odjavljujem i posvecujem se utakmici kompletno.
Ajde udri ... Koncentriši se! Ajde, to ti je rutina, još ako si kući, eheee :)
Nije kod kuce, imali smo bolji skor. 2-3-2 igramo.
EDIT : Krenuo sam sa 10-0
Nema veze što nije kod kuće, opet, rutina je to :) Opaaa, jebi s' nule! Hahha :D
And LeBron was posterized :)
Uhh čovječe, aj sredi neđe LIVE prenos, moram da pratim to :D
1/4, 31-22, od mene 25 poena :D
Ali LeBron turio 14 picka mu materina.
Auuu, ti baš jebeš tamo .. Čuvaj tu nesreću, drž ga nekako, lomi noge! :))
A silujem mnogo, imam po 40 suteva na tekmi. Doduse od toga udje preko 20 al svejedno bas sam ballhog.
Neka, neka ... Bolje da ti siluješ (uh, kako ovo zvuči) nego neko drugi, koji će da ima lošiji procenat ubačenih .. udri samo, izbačaj ta goveda!
Lose mnogo, izdao me sut za 3. Gubimo 4 razlike u 4.
Što te jebe toliko ta treća četvrtina, uvijek izgubiš prednost tu .. O jebemti, kako si krenuo, rešavaćeš u sedmu .. Ajde, ajde, imaš još vremena
Vezao sam 2 trojke za -1 1,5 minut pred kraj.
Pu mater joj jebem izadje, ostalo -1. Idem u 6. 50 poena dao.
Ajde, sad si kući, objasni kako se to radi .. i što ti se dešava sa kondicijom, odereš ih u prve dvije četvrtine, a onda ka' penzioner .. ajde, trči malo :D
Desavaju mi se cesto ovi padovi u formi. Protiv Thundera 3-0 pa 4-3 dobih jedva :)
Nemoj da padaš sad, kad je najbitnije ... Te trojke, diži to samo kad si sam, tad ne maše ...
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
http://www.youtube.com/watch?v=pjpcNSfnZ5Q
Da mi udje trojka.
Ne seri? Zajebavaš me a? Malo a? Nemoj to da mi radiš...
I još si ga promašio za pobjedu? Odoh da tugujem
E sad ce u 5. da bude 50 razlike, samo za tebe. Javljam ti. Sad se odjavljujem i posvecujem se utakmici kompletno.
Ajde udri ... Koncentriši se! Ajde, to ti je rutina, još ako si kući, eheee :)
Nije kod kuce, imali smo bolji skor. 2-3-2 igramo.
EDIT : Krenuo sam sa 10-0
Nema veze što nije kod kuće, opet, rutina je to :)
Opaaa, jebi s' nule! Hahha :D
And LeBron was posterized :)
Uhh čovječe, aj sredi neđe LIVE prenos, moram da pratim to :D
1/4, 31-22, od mene 25 poena :D
Ali LeBron turio 14 picka mu materina.
Auuu, ti baš jebeš tamo ..
Čuvaj tu nesreću, drž ga nekako, lomi noge! :))
A silujem mnogo, imam po 40 suteva na tekmi. Doduse od toga udje preko 20 al svejedno bas sam ballhog.
Neka, neka ... Bolje da ti siluješ (uh, kako ovo zvuči) nego neko drugi, koji će da ima lošiji procenat ubačenih .. udri samo, izbačaj ta goveda!
Lose mnogo, izdao me sut za 3. Gubimo 4 razlike u 4.
Što te jebe toliko ta treća četvrtina, uvijek izgubiš prednost tu .. O jebemti, kako si krenuo, rešavaćeš u sedmu .. Ajde, ajde, imaš još vremena
Vezao sam 2 trojke za -1 1,5 minut pred kraj.
Pu mater joj jebem izadje, ostalo -1. Idem u 6. 50 poena dao.
Ajde, sad si kući, objasni kako se to radi .. i što ti se dešava sa kondicijom, odereš ih u prve dvije četvrtine, a onda ka' penzioner .. ajde, trči malo :D
Desavaju mi se cesto ovi padovi u formi. Protiv Thundera 3-0 pa 4-3 dobih jedva :)
Nemoj da padaš sad, kad je najbitnije ...
Te trojke, diži to samo kad si sam, tad ne maše ...