И онда дођем ја и речем вам да кад сам год био на сахрани онај што је умро је живио после смрти у оне четири зида од мермера, па ви виђите како ћете и што ћете
Batalite to, necete jos umirati nego oli mi neko objasniti otkud jebene muve u pola 3 ujutru, ne mogu da igram NBA na miru. Kad spavaju picka im materina?
Na MyPlayeru, SF u Lakersima. 40 poena, 7 skokova, 2 asistencije, 2 banane i 1 ukradena u proseku. Sut iz igre i za 3p preko 50%, a igram na Superstaru. Mnogo jebem, ali kao sto i rece, mnogo je vremena i muke ulozeno :)
Ahaa .. pojasnio si mi ... Znači, sve u svemu, rasprava bez kraja jer niko ne zna tačan odgovor .. Logično. Ajd ljudi, ajmo na spavanje :)
И онда дођем ја и речем вам да кад сам год био на сахрани онај што је умро је живио после смрти у оне четири зида од мермера, па ви виђите како ћете и што ћете
Bogomi, umrijet moramo ..
Batalite to, necete jos umirati nego oli mi neko objasniti otkud jebene muve u pola 3 ujutru, ne mogu da igram NBA na miru. Kad spavaju picka im materina?
Kod mene nekakve mušice, sve mračno, samo mi monitor svijetli .. pa se sve oko njega vrte mater mu, ne znam što mi je činjet
Ajde da su neke nebitne tekme, nego finale Playoffa, matchup mi je LeBron, a i sa Amerima sam nekim igrao, jedva ih dobih na kraju.
Opaaa, do finala dogurao :D
Dosta je tu muke uloženo :)
Na MyPlayeru, SF u Lakersima. 40 poena, 7 skokova, 2 asistencije, 2 banane i 1 ukradena u proseku. Sut iz igre i za 3p preko 50%, a igram na Superstaru. Mnogo jebem, ali kao sto i rece, mnogo je vremena i muke ulozeno :)
EDIT : A Rookie sezona :D
Znam ja kako ti je, radio sam ja slične stvari .. Ali jebiga, zaraza .. ako počneš, ne staješ dok ne završiš :D
Javi kad osvojiš, da zalijemo :)
Imam jos jednu cetvrtinu do metle Majamija. Posle se slikam sa Obamom, zvacu te posle toga :D
Играм и ја та говна, почео сам прије два дана, али не играм пуно, тек сам сад у далас и играм како сам кад расположен, јебем ли га :)
To bre! Udri po majamiju, udrii!
Zaraza je to Smare, vjeruj mi :)
Najbolja fora za pocetak ti je da furas sut za tri poena i mid-range. Posle ti sve samo dolazi :)
Bag u igrici, Lebron postao klac
Aha, u igrici .. ali SAMO u igrici .. ako me razumeš :)
Kapiramo se :)
Naravno :)
Mater mu jebem izbaci me u cetvrtoj na +2, vratio se na -6
Daj, nemoj da bude 4-1, mora metla da pada! Nemoj da se nerviram!
E jebiga, moracu da te razocaram.