U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ti si lud. A zabrojao sam se, ipak je 6 slova.
Ja 19 na Fejsu, a ovde 17. Pa ti vidi.
Zaboravili ste šifru? Forgot your Password?
Jok, nismo je ni stavljali. Skapirala sam da su oni dodelili nama šifru a mi na to nismo obratili pažnju i obrisali taj mejl.
Sad sam stavila novu
Људи, како да линкујем дефку ако користим ћирилицу? Мрзи ме сваки пут да пребацујем на латиницу....
Izguglaj je, pa onda.
Teško, moraš da menjaš font zbog uglastih zagrada, ili da nađeš šifru za ono Alt + NumPad.
Alt +91 ti je otvorena kockasta, a Alt + 93 je zatvorena, a Alt + 124 je uspravna crta.
То и ја мислим Чаче, плус усправна црта приде... Видећу, хвала!
Е хвала ти, сад видим да си едитовао!!! :))) Супер кул!
Ja mislio da imaš problem sa pretragom ovde...
Хахаха видео сам по твом одговору. Не, него на ћирилици мора другачије да се стискају дугмићи... :)))
Onda je to u redu. :)
Čače, nije to font, nego raspored slova koja se nalaze na tastaturi.
Povadila sam bobičasto voće iz domaće rakije i sad to jedem kašičicom. Jel može od toga da se napije?
može, al ne mnogo.
koje voće konkretno je u pitanju?
malo jače će da te odrade te bobice od kolača sa rumom. Al tu su negde po jačini.
Ima svega, borovnice, brusnice, maline, jagode, kupine...
au, to nešto slatko izgleda, domaći liker neki. sačekuša, veruj, videćeš:)
O.k. da batalim onda, pojela sam pola čaše...
ma krkaj slobodno, ja bih da imam tako nešto. osim ako nemaš obaveze neke sutra, ili ti je muka od alkohola nedobog.
Nemam nikakve posebne obaveze, samo ustajem u 6 da idem na posao :)