Разноразно питање

1. Još nisam ukapirao kako linkjete postove. Aj' nek mi neko objasni ako može.

2. кликнеш на ово време поста, "пре минут", "пре 14 минута" и линк који ти тада буде у срч бару горе копираш и пејстујеш, једноставно зар не?

3. citatPA ONDA NAPIŠEŠ NEŠTOtatic
    samo što ova prva reč i poslednja idu velikim slovima

4. hahahah kako sam glup eeee renato jebem ti mamu glupavu kad se trpaš a niko te ništa ne pita

5. Fala Laiče, jako prosto.

6. hahahah kako sam glup eeee renato jebem ti mamu glupavu kad se trpaš a niko te ništa
    ne pita

вриска значи, умро сам

ништа Тарас, на услузи

7. Морам што прије да дођем до пара, и једва сам дошао до купца за Нокиу М70 а немам појма ни колика је сад тржишна риједност ни за колико пара би могао да га продам. Што мислите ви, колико вриједи половни 2 године стар ?

8. Jel pravio neko bozu u kućnoj radinosti? Trebaju mi ideje za poboljšanje recepta, ne ispada loše ni ovako al sve nešto mislim da nije to - to.

1l vode i 100g kg kukuruznog brasna pomesati i ostaviti da odstoji do sutra
    uz povremeno mesanje. Posle prokuvati nekih pola sata - sat na tihoj vatri dok ne bude otprilike kao redak kačamak, razblažiti sa 1l hladne vode, dodati 150g šecera i malo manje od četvrt paketića kvasca pa promešati. Ostaviti još desetak sati da stoji, procediti pa sipati u flašu.

->Šerlok:
    Valjda N70? Probaj za 30-40€.

9. Valjda N70? Probaj za 30-40€.

To , to. Muka mi da editujem, i mislio sam da ga prodam jedno 30-35e

10. Jedno pitanje za preletače preko granice Srbije i `rske.
    Može li se putovati u Republiku Srpsku sa starom ličnom kartom za koju su doneli uredbu po kojoj traje do 2016te?

11. moooože, mooože... evo mene opet kao Milena Dravić...

12. Bridžise mislim da može, vidio sam da idu i dalje sa starom ličnom.

13. moji matorci planiraju da idu sledece nedelje pa se raspituju.
    Ice na rizik. Pa ako vrate, vrate.
    Fala na odgovoru Remac

14. hrvati pozdravljaju sa " bok ", je li to bok neka verzija rijeci bog ?

15. Vidim da su neki stari autori odbanovani, pa da pitam kakva je to akcija bila, da ne kopam po forumu?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.