Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
jednu dnevno uvijek imaš, kada ti se odabere prva definicija dobijaš +1 za to i ona jedna standardna, što implicira 2 definicije dnevno ako imaš jednu odabranu. Odabranih definicija + 1 = dnevna kvota definicija.
Primjeri se na vukajliji najlakše pokazuju na primjerima, pa ću ti ja sada pokazati jedan primjer.
Ja imam 12 odabranih definicija + 1 koju dobijaju svi = dnevna kvota 13.
Hvala Remac, razumeo bih i bez primera :D
Ja imam jednu odabranu (patišpanj lololo) i mogu da pišem dve dnevno.
Recreation Vehicle, znam sve nego lapsus.
A sad da počnem sa pravom odbranom:
STOP RIGHT THERE
http://onlyhdwallpapers.com/thumbnail/objection_desktop_1900x1200_hd-wallpaper-454831.jpg
Naime, kao što sam rekao, citiram:
Odavde vidimo da je on zaključio iz toga što ovaj nema prednje tablice da je registrovan u Novom Mehiku! Nigde nisam rekao da u drugim državama SADa ne važe drugi zakoni. Čak, evo i liste koja potvrđuje moju tvrdnju, negde na polovini liste, tačnije na 31. mestu možemo videti da u državi Novom Meksiku na vozilima postoje samo jedne tablice, što nije izolovan slučaj jer u 18 drugih država iz SAD postoje ista pravila!
Iako sam dokazao svoju nevinost nastaviću dalje:
Znači da pre nisu imali. Koliko je to pre i otkad su to uveli, veliko je pitanje. :) Inače, serija je prilično dobra.
Još jedna pogreška u vašem rezonovanju, naime kvantifikator "Many" se koristi kada je nečega puno, ali on ne treba niti bi smeo biti pomešan sa "All" koji se prevodi sa svi/sve. Dakle ova rečenica koju ste citirali nikako ne znači da se u državi Novi Meksiko uveo novi zakon koji zahteva dvoje tablica.
Dalje, vi ste za osobu ženskog pola iz pozadine ove slike:
http://www.blic.rs/data/images/2012-07-20/261121_kolorado-masakr06-ap_ff.jpg?ver=1342789313
rekli da je solidna čka? Čime ste samoinicijativno dokazali svoju neuračunljivost i nemogućnost procene. Tako da ostajemo pri tome da je serija Breaking Bad mnogo dobra, a ne prilično dobra kako ste vi rekli.
I rest my case.
http://static.fjcdn.com/comments/I+rest+my+case+_3a533638ef022054ad64ece7fdc8ef54.png
Ne znam zašto imam taj trip da stalno ispravljam greške, pa i one najbanalnije. Dobro je to po mene, ali po okolinu jako štetno. :D
Кад мод скине хејт, минус се не склања са скора, већ само збир поена врати на старо?
Tako je.
Dajem ti zadatak da što brže-bolje ishejtuješ sve bez minusne definicije koje znaš!
Ма јок, није то мој стил, оно што питах, било је везано за моју маленкост..
Vetre, baš si mi lepo demonstrirao koliki smarač mogu da budem. :D
Па ако неко може, то сам ја.
Zasto Kostic mora da zakljuca svaku temu? Upravo naletih na jednu, a sjecam se da je na skoro svakoj zakljucanoj koju sam vidio on ostavio posljednji komentar sa cinicno-kompleksomvisevrijednosti-jasamuvijekupravu smislom.
Kostiću, ostavi otvorenu swatke dewojke! Nemoj da si decxko Kostiću!
Јер су скоро све новоотворене теме за трансфер блама.
ih, jak razlog. -.-
Nisu. Mislim da se ta sintagma "transfer blama" previse olako koristi. Pustite ljude da se druze!!!
EDIT: Kostic zakljucao swatke dewojke! Dabogda najswadje od djewojaka on sto bude vidjao bude Grendel.
ko je dirao kostica, evo kako je krenuo ima da zakljuca cijeli forum :)
ko je dirao kostica, evo kako je krenuo ima da zakljuca cijeli forum :)
Kako se naziva dopuna zakona, nešto novo dodato zakonu? Da li je to amandman?
Ako nije, ima li jedna reč koja to karakteriše? Nadam se da nije konfuzno.
Нисам стручњак али амандман је измена закона док је још у скупштинској процедури, а допуна је допуна... И супермен је јак.
Pa, na primer, zakon glasi:
NEMA JEBANJA
I dođe neko i kaže "nema jebanja ponedeljkom i na veliki petak"
Da li se to može nazvati amandmanom? Treba mi naziv za definiciju, a ne mogu da napišem "biblijska izmena zakona u skupštinskoj proceduri" lolo