Разноразно питање

1. Не мораш бити толико прецизан за дефиницију.
    Амандман је измена или допуна пре него што је закон усвојен, тако бар ја контам. А кад се допуњује постојећи закон, онда изгласају закон о изменама и допунама закона о ЈЕБАЊУ. А и то што тада изгласавају је подложно амандманима на чланове и тако то....

2. Ajde, biće amandman. Ako neko bude srao, najeb'o si dečko.

3. Ма биће то добро, ја сам покупио сву памет света, опуштено. лоло

4. Obrisan mi je ovaj poster:

http://www.geekfill.com/wp-content/uploads/2012/06/Fields-Of-Lavender-635x491.jpg

a tekst je bio:

Polje lavande
    se bere od početka a ne sredine glupa kučko

tako da moram uputit jedan savjet moderatoru koji ga je obrisao; Kad nešto ocenjuješ onda to radiš objektivno,a kad moderišeš onda bivaš subjektivan. Toliko. A sad evo jedan slatki mali poster kakve svi mi treba da pravimo:

http://cute-n-tiny.com/wp-content/uploads/2009/02/cd.jpg

Gde si cica maco
    Evo me CICA KUCO

Xexexe...

5. Дајте ми песме типа Три метра сомота, даклем старија девојка напаствује младог момка...

6. Pretpostavljam da je Balaševićeva snaša sa salaša bila malko starija :)

7. Ima neki ekonomista odje?
    Ako ima neka mi se javi u PVT da ga priupitm nesto.

8. Ако направим постер са сликом коју сам већ искористио за постер, да ли је боље да тај стари постер обришем или да га ипак оставим?
    Избрисао бих ја тај стари постер али некако ми је драг због тога што га очигледно ретко ко схвата. Овај нови је више за народне масе.

9. ostavi ga, ali budi spreman da će ovaj novi biti napušen najstrašnije, a možda čak i obrisan - generalno nije dobro ni definicije pisati dva puta na istu temu, a zamisli poster kod kojeg je slika najbitnija stvar, a ti je recikliraš...

10. Одустао сам ипак, није ми се дојмио коментар који сам смислио, није довољно бритак. х)

11. Iako cu ispoasti glup, sto verovatno i jesam, moram da te pitam enemi... Sta je fora sa onim tvojim posterom o Lazaru?

12. Па ту сам се мало испалио јер сам могао слику мало лепше да обрадим, да се види шта треба.
    Елем, фора је што његов шлем има рогове - пред битку му неко од сабораца признаје да му је јебо жену. Дакле жена му набила рогове, конташ?

13. ahaaaaaaam... Kontam sad. Iskreno, pomucio bih se da to sam skontam.
    Ja imam isti takav problem sa jednim mojim posterom. Po meni je genijalan (mozda sam samo subjektivan), i dosta je lakse zakljuciti poentu. Ali izgleda da drugi nisu.

14. Имаш добрих постера, више њих и за одабране, али имаш и катаклизмичних. хД
    Не знам на који си мислио, пошаљи у пвт.
    Што се мојих тиче, знам који се може сконтати а који ће бити за моју душу, зато сам и питао оно горе.

15. Ovo me je oduvek zanimalo: koja je fora sa jebenim potpisima? 'Nači fazon ti recimo potpišeš neki ugovor koji te inkriminiše, ali kako sad ti ljudi mogu da dokažu da je to BAŠ TVOJ potpis? Naškrabaš nešto tipa doktorski i kako sad koji kurac oni mogu da prepoznaju da je to tvoj potpis?

16. Blejce,pa upravo u tome i jeste fora, za nesto novo sto ti je nesigurno potpises se drugacije nego na svim ostalim mestima, pre svega razlicito od potpisa u muriji i na pasosu..
    I onda kad nesto neces duradis, samo nabavis advokata i tvrdis da je laziran potpis. Uporede ga sa nekim drugim tvojim, vide da je razlicit, i to je to. Kontam da kod nas za obicnu sirotinju nece da zovu one sto analiziraju rukopis,cenim da bi ipak provalili tkao..

17. Meni je to najmanji problem, ne mogu da potrefim dvaput identično da se potpišem pa da mi život visi o koncu, ma ni ne liči a kamo da je isto.

18. Kostiću što si decxko?
    Ma daaaaaj Kostiću! Otključavaj bre tu temu. :)
    Samo zaključavaš k'o da te je pms udario. :)

19. Jedino da to uradim kao što je JTU uradio. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.