Разноразно питање

1. A reci ironije, banuju te jer si mu rekao da je Retard.

2. Nema potrebe, jer njegovo ime govori dovoljno o njemu, nema potrebe da ja širim neku priču.

3. Сигурно не онај који ти је одабрао 5 сасвим просечних, ако не и исподпросечних дефиниција.

С обзиром да му је 5 модератора бирало дефке, ипак је јесте обриса' један од њих, тј ја.

4. Опааа, Смаре закуцава. Неочекивана сила која се појављује и решава ствар!
    Ово мења ствари из корена... лололо

5. Kobi ima podrsku moderatorskog saveta za biranje defki.

6. Retarde, nikad ti nista nece vise odabrati.

7. И ретарду сам скоро одабра' био.

Енеми, си видио које сам мудо, А?

8. Hahhaha enemi komentator :))
    U jebemti, ja sam mislio da mi je barem tri defke Smare odabrao :)
    a Smare, za brisanje one definicije, onog remek djela, ćeš da mu platiš! Opaa
    I da, nema kolača.

9. Sprdam se ja malo :P

10. Енеми, си видио које сам мудо, А?

Знам ја то одавно, још ономад кад си реко "дефка се нећ брисат" и она не би обрисана... Тада сам ти обећао да ћу ставити на профил да си мудо, али сам заборавио, саћу то да исправим!

11. Nemoj da koristis Enemija i muda u istoj recenici, nije imao lepa iskustva u zadnje vreme :)

12. ДЕ ЈЕ ЧРЧ ПАБ БРЕ КОЈ КУРАЦ?

13. Не требају мени колачи, имам своје Цедевита бомбоне које ми је дала другарица, ХА!!!

Стварно сам мудо испа', што јес', јес', немој да је одаберем сад :Д
    Него онај лик написа оно и нестаде :)
    Ш'о је ово енеми, нека муда се повезују са тобом :)

14. Чрч паб лади муда неђе, одмара, паметна ђевојка, а не ка' ми :)
    Профилу је промијенила име ако мислиш на то

15. Hahhaha enemi komentator :))

А јбг, шта ћу кад волем!!

Nemoj da koristis Enemija i muda u istoj recenici, nije imao lepa iskustva u zadnje vreme :)

Немо ме подсећаш!!1 лоло

ДЕ ЈЕ ЧРЧ ПАБ БРЕ КОЈ КУРАЦ?

http://vukajlija.com/recnik/autori/18691
    Умрела од сајтовску смрт!

16. Него онај лик написа оно и нестаде :)

Нисам ја нестао, ја сам своје мишљење рекао. Смаре, ја тебе ценим и све то, немам ништа против тебе, нити имам намеру да те увредим, али брате, буди реалан и реци да ли су му те одабране заиста толико добре...

17. Стварно сам мудо испа', што јес', јес', немој да је одаберем сад :Д
    Него онај лик написа оно и нестаде :)
    Ш'о је ово енеми, нека муда се повезују са тобом :)

Ено, одао сам ти признање на профилу, али неће то дуго да стоји да не испадне да ти се шлихтам. Мада могу ја и да ти се шлихтам ако ћеш да ми одабереш нешто! хњохњохњо Није мени проблем бит' курва! лололо
    А та муда, па оно... Познат сам по њима, да се тако духовито изразим.

18. Нисам река' за тебе, слијепи, не прозивам ја тако народ по форуму, не бој се :)
    То сам река' за лика који је написа' дефку за коју сам ја река' ка мудо да неће бит' обрисана :)

Што се тиче Кобеа, погријешио сам, одабрала су му 4 мода 5 дефки, ја сам одабрао двије, и то су СТУДИРА И РАДИ која је мени супер и ова СЈУТРА је добра исто, што?

Не може свака одабрана дефка да буде преседан и неко ново савршенство од које ће све да крене у том смјеру, јебига :)

19. Биће нешто некад, виђећемо, не мора ми се нико шупкат', него сам у последње вријеме нешто мање активан, јебем ли га, врућина, а и немам кад :)

20. Menjaj moderatore kaizene, ne valjaju ništa. Hoćemo sleng u odabranima!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.