Разноразно питање

1. јел ме зајебаваш да се стварно премишљаш само због тога? мислим стварно? или нас зајебаваш?

едит: и мене занима ово што је мост питао

2. Upravo mi je obrisana definicija "Aroganci - uobrazeni cigo." A nije vic, samo sam smislila, i nije toliko losa fora. zasto? :/

3. Sviđa mi se defka. +

4. Својеврстан феномен, никада разјашњен до краја а опет појављује се у скоро свакоме филму где постоји клађење на црно. Секунд пре почетка, бокс меча у подруму, борбе петлова, трке бубашваба у затвору, такозваном "кладионичару" у милисекунди сви присутни, њих педесетак, ували по шаку пуну долара за клађење, како се тај новац касније рапоспдели, колике су квоте, како зна ко, и колико му је дао, како и он уопште зарађује..остаће вечна мистерија.

клађење на црно

da nećete i tiket da vam odštampaju? umjesto odgovora postaviću vam pitanje: kako dileri na PRAVOJ berzi znaju šta neko viče?

5. Upravo mi je obrisana definicija "Aroganci - uobrazeni cigo." A nije vic, samo sam smislila, i nije toliko losa fora. zasto? :/

Eto sto si nebitna.

6. Decace, idi gledaj fudbal ili tako nesto.

7. da nećete i tiket da vam odštampaju? umjesto odgovora postaviću vam pitanje: kako dileri na PRAVOJ berzi znaju šta neko viče?

Мене клађење занима, то за берзу је просто ко пасуљ, само не смем да причам, људи са берзе вребају.

8. Decace, idi gledaj fudbal ili tako nesto.

Nije sezona fudbala, jbg.

9. moderator kada odabere neki poster i ako neko kaze nes protiv toga postera, isti banuje brze nego brzina svjetlosti :), ja rekoh nesto i obrisase mi najsrpskiji poster koji sam imao :(

10. da li radi izmjena postera? konkretno teksta postera?

11. Žalili su se prije autori, ne znam, očigledno nije popravio kaizen ...

12. Јужњаци, који курац су трокадеро и соклотека??

ЕДИТ: Аха, трокадеро је некаква посуда за одлагање гована... Видео сам ова два натписа на вратима у дому здравља у Хану, па ме заинтригирало...

13. Koji mi je moderator obrisao definiciju, nikad neće biti pozvan na kolače!

14. Meni se kolači svideli. :)

15. Koji mi je moderator obrisao definiciju, nikad neće biti pozvan na kolače!

Сигурно не онај који ти је одабрао 5 сасвим просечних, ако не и исподпросечних дефиниција.

16. Slepi, brate, ko ti drma kavez?

17. Уууу, тешке речи падоше....

18. Ја сам своје рек'о.

19. Šta je bilo, ćutimo a?!

20. Oj, izvinte što kasnim, zaboravih na forum ..
    Ma neću da dozvolim da me neki Retard iznervira, da popijem ban zbog vrijeđanja ..

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.