Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jesam, svetoga mi Vasilija, kupio sam po' kila još za vaskrs.
jebanje nije osnovna ljudska potreba, genije.
osnovne ljudske potrebe su vazduh voda i hrana. bez toga umres.
bez jebanja ne umres.
Али ниси баш ни скроз жив. лоло
Zavisi sta podrazumijevas pod pojmom ''ziv''.
Па жив... Постојиш, функционишеш како теби одговара а не како си допустио.
ti zivis kako tebi odgovara?
bavis se onim sto volis, imas idealnu curu (ili vise njih) i imas sve sto ti odgovara da imas?
Да.
Да, не, да.
х)
Скромност, врло практична ствар. х))
Jel zna neko dobru radnju gde mogu da kupim presvlake za auto?
ima kod "duge" na Zlaticu dobra, ja sam tu kupio
EDIT: nisi precizirao pa ja reko da pomognem koliko mogu :)
Hvala pani, ali zanima me samo teritorija Beograda lolo
osnovne ljudske potrebe su vazduh voda i hrana. bez toga umres.
bez jebanja ne umres.
Umres bez jebanja, tvoj DNK iscezava, a svima je u genima kodirano da se razmnozavaju. Osnovne potrebe ljudskog bica (one svesne, koje teraju na akciju) su hrana, san i seks i to ti se nonstop smenjuje. Kad jebes, spav'o bi. Kad se naspavas, digne ti se i jeb'o bi. Kad jebes, otvaras frizider i trazis jel ostalo pasulja. Jednostavno. Voda, vazduh, to ne racunam. One su esencijalne bioloske potrebe za prezivljavanje celija, ja ti govorim o evolutivnom prezivljavanju i evolutivnim potrebama.
Ako ti jos nesto nije jasno, slobodno pitaj, cika Vagilni ce rado da objasni.
Моји родитељи, родитељи мог друштва, моја ужа и шира фамилија, фамилије мог друштва, познаника, сви препуни примера који дебело поричу ово што си рекао. Верни супружници старијих генерација где мушкарци баш нису типични алфа мужјаци како се то данас тумачи па њиховим женама није било на крај памети да их преваре. Дакле генерације доста другачије васпитаваних људи. Шта ћемо с тим, а? Такве жене какве си навео су продукт модерног кретенизованог, феминистичког друштва као и мушкарци назови убер фенси јебачи. Много је уложено у систематско уништавање морала из разлога које нећу сад да наводим да не би улазио у дубљу филозофију. Не кажем да пре није било прељубника али било их је доста мање и нису уживали никакво поштовање у друштву, а данас се популаризују, заправо свака врста неморала и дебилности се промовише на сваком кораку. А са таквим нормама какве су пре биле људи су много лакше оснивали породице и живели испуњенијим животом него ми данас.
Занимљиво штиво: http://www.srpskikulturniklub.com/chick-lit
Elek, a što radnja? Idi na buvljak, najveći ti je izbor, a proći ćeš sigurno jeftinije.
Оће неко да отвори ту тему о варању да не затрпавате више ову диФну и невину тему? лолололо
Ma znam nato, Bubanj potok mi je na pljucomet, ali ovi zatrpaše temu sa bračnim savetovalištem.
Теби пресвлаке заправо и не требају... хД
Trebaju, mora nešto da drži sedišta lolo
Оће неко да отвори ту тему о варању да не затрпавате више ову диФну и невину тему? лолололо
Dobra ideja.
Elek, a i ja ti odgovaram, kao da ne znam da nemaš auto...
http://www.underdogmillionaire.com/blog/wp-content/uploads/2011/04/2-steps-to-get-rich.png
Leste decxko, nemoj da mi sistis tu. Rekao sam muskarac, a pod tim se podrazumeva muzjak. Nema to veze sa kulturnim razvitkom civilizacije, moralom ili nedostatkom muda. Preselekcija ti je realna stvar, ono sto nam je ostalo od zivotinjske prirode.
Imas picku u busu, ispadaju joj sise, noge ful, prelepa, sve. Ti, kao muzjak, skeniras je vizuelno i smatras da je pogodna za snosaj. Tek posle nekih 2-3 sekunde, ti skapiras da je to u stvari ljudsko bice, sa licnoscu, zena, da si okruzen drugim ljudima, da je blam da joj pridjes itd itd. Znaci, ti biras partnera VIZUELNO.
One to ne umeju. Nije im toliko bitno ako bacas bale sena od po 50 kila u zmajevu prikolicu, pa si otek'o ko pcelar pripravnik, ili to sto si veran i dobar k'o brucos s' ETF-a. To ne jebe. Ako te vidi s drugom ribom, ne daj boze s dve, ima da popizdi i da se isprima na tebe ko na saucesce. Elem, ona to tako rezonuje jer je videla da si okruzen DRUGIM zenkama, te ti je samim tim vrednost VECA. I tako ona tebe bira, po vrednosti.
Vrednost jos bildujes time sto ako npr, setas klinca, brines o zivotinjama nekim, imas dobar drustveni status, deres se i podrigujes k'o Bebop, ili nosis Pacottijeve cipelice. Ali to su vec finese drustva, osnovu sam ti vec rekao. Preselekcija jebena, preselekcija.