Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
jedan mudar čiča je rekao da postoji 3600 različitih pogleda na nešto (kasnije se na osnovnu ove hipotetičke tvrdnje razvio seksogezimalni način merenja ugla), tako da očigledno je da ne vidimo svi isto i to je ok, a ovo gore navedeno je samo jedna cigla temelja sreće koji se dugo gradi, a zemljotresa (uticaja okoline) će vazda biti, a ruševine valja popravljati...
Jbg, moram :)
http://www.youtube.com/watch?v=6NcnusPJYyw
ИЗ ТЕМЕЉА ЉУБАВИ НАШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Aj neka neko postavi neko raznorazno pitanje.
Evo, ja cu. Zasto Miroljub Brzakovic Brzi vise ne nosi kackete?
nije mi se armatura uklapala u koncepiciju lololo
Vrućina, nemam klimu.
Jel će da pogorša ili poboljša stanje ako okačim na prozore mokre čaršafe?
Vidiš kako Konan lepo rezimira moje rezonovanje. Jedino što ja moje principe primenjujem samo na sebe - nikom ne sudim i ni na čiju stranu ne stajem. Prevario/la te? Šta me briga, meni nije ušao ni ovolicko :pokazuje mali razmak između palca i kažiprsta:. U mom životu važi princip "Ne traži što nisi spreman da daš", zato i ne praktikujem analni seks.
неће, имаћеш бару испод.
Malo pomogne, ali ne mnogo. Posebno kad je ovoliko toplo. Preporučujem ne izlazak iz kade. :)
Ma kakva bara, iscediću ih. U pravu si smorka, odoh ja u kadu.
Ja bih se sramio. Što zbog prevare, al najviše zbog pokušaja da na nekom usranom forumu tražim opravdanje za svoje postupke od potpunih stranaca. A i malo mi je sve to PATIŠPANJ. Moje mišljenje, nema ljutiš. Ćao.
Zna li ko gde sam ostavio gustin?
Moje pitanje je bilo da li ugroziti seksom prijateljstvo (i to ne mišljenje nego empirijski argument za ili protiv), a posle su se ljudi raspričali na temu prevare, ja s tem ne'm niš'. Meni je potpuno ne potrebno raspredanje o tome da li varati ili ne jer se može stvoriti samo generalizovano mišljenje većine što ne može biti postavljeno kao obavezujući moralni normativ. Izneo svoje mišljenje, složio se sa nekima sa nekima i ne baš i to je to.
POENTA POSTA: nema čega da me bude sram (iako deluje da se branim k'o Grk u apsu) :)
Jbg batak, ako nije bitno za priču nisi ni trebao pominjati da si oženjen :) Nekako bode oči.
DASUKLJUCIM U RASPRAVU.
Iz animalnog spektra posmatranja situacije, jebati nije greh. To je osnovna potreba svakog bica, a pogotovo muskarca, u dekijevom slucaju - alfa muzjaka. Muskarac koji ne vara i koji je veran, vremenom postaje i svojoj zeni nezanimljiv, nekompetentan i ona njega prevari. U zenskim glavama postoji fazon "preselekcije", sto mu na prost, narocki jezik znaci - koji baja ima vise kurava, taj je automatski privlacniji. Nista pare, nista kurac od 30 santima. Preselekcija jebena i alfa-muzijacenje.
Tako da, od mene blagoslov dekiju. Zene danas mnogo kake govanca i glume prepicke, dok mi treba satro da ih zabavljamo. Kad sam okrenuo taj list i poceo da ih ignorisem i trpam, sletele su se ko Dinkic na penzioni fond.
Tol'ko o tome.
Ma ne bre, nego se kod nas brakovi obično sklapaju zbog svega drugog osim iz ljubavi. Apsolutno ne mora da znači da je nužno zlo, ali to naravno zavisi od tebe i od toga koliko ti se zapravo sviđa osoba suprotnog spola (ili istog, ja sam evropski čo'ek širokih shvatanja).
Ma šta te bre boli briga, Deki. Živi brate svoj život, radi kako ti misliš da je najbolje, šta ima druge da slušaš. Nema ti ni od čega da se braniš. Jesi nama učinio nešto nažao? Nisi.
Nisi ga nigde ostavio jer si zaboravio da ga kupiš, KONJU! Mršći nazad u prodavnicu! Pa koliko puta treba da ti se ponavlja?!
to kažeš zato što me znaš lolololo ne znam kako sam zaboravio da munem "alfa mužjak faktor" negde u patišpanjizaciju :)
Kobjasnio si. Kraj. To je to (što bi reko Đekson). :)
EDIT:
To!
U redu je, našao sam ga, bio iza karanfilića. Pravim neki kuskus pa ne ide bez za dezert marokanskog pudinga s ružinom vodicom, jedino što nemam ružine vodice pa sam krkno čaj od jasmina, isti kurac.
Ne laži bre, nisi ga ni kupio! :D