Разноразно питање

1. Кајзен има поремећај куцања слова К. Наследио од деде.

2. Namerno je tako stavljeno. :)

3. Ko je posvadio "aka i daka"?

4. ne znam a mislim da neko zna već bi odlećeli. ko?

5. Мешјо, из неког разлога ми се диже притисак од ових разноразних питања што постављаш вој.

едит: Да га јебем ко их је посвадио...

6. Dobro, jebeš aka i daka, nego zašto na magazinima za muškarce stoje žene a na magazinima za žene stoje opet žene?

7. Јер су жене мање-више педери.

8. Jer ŽENE IMAJU PLAN DA VRATE ČOVEČANSTVO U MRAČNO DOBA MATRIJARHATA!!! LJUDI, OSVESTITE SE!!!

9. Dobro, jebeš aka i daka, nego zašto na magazinima za muškarce stoje žene a na magazinima za žene stoje opet žene?

Zato što bi muški magazin koji na naslovnici ima (videti sliku u prilogu) bio gej magazin.

http://img301.imageshack.us/img301/8070/jessegodderznude0ao7.jpg

10. Mislim da se Meša pita što u ženskim magazinima nisu muškarci...

11. imam osjećaj da je jedva čekala da postavi ovu sliku na forum.

12. Mislim da se Meša pita što u ženskim magazinima nisu muškarci...

Mešo, ako se pitaš zašto u ženski magazinima nisu muškarci, pitanje ti je čini mi se suvišno jer PONEKAD i jesu muškarci (videti sliku u prilogu).
    http://www.pagesdigital.com/wp-content/uploads/2012/05/beckham1.jpg

Mada većinu naslovnica ženskih magazina ipak čine žene. Zašto? Zato što bi photoshop-eri iliti umetnici u umetničkom skidanju svih nedostataka sa ženskih lica i figura ostali bez posla kada bi žene prestale da krase naslovnice. Zašto? Zato što je seksi kad muškarac ima jednodnevnu bradu, po koji ožiljak ili rupicu na faci, ali žene zato moraju biti glatke kao nektarine. Prosto možeš da pratiš poteze četkice koju je umetnik koristio i da povratiš u supu (videti sliku u prilogu).
    http://danadamato.com/wp-content/uploads/2011/07/eva-longoria-allure-magazine-november-2008-cover.jpg

13. Право питање је заправо, зашто ЈА нисам на насловницама женских магазина? Одговор је прост, тај сексипил живи свет још није спреман да поднесе!

14. živo me interesuje koja li će biti sledeća slika

15. Mislim da se Meša pita što u ženskim magazinima nisu muškarci...

Kako grupa naučnika sa Masačusetsa tvrdi, a prenosi B92, preko Gardijena, ženama je mnogo važnije da u magazinima gledaju druge žene, da bi mogle sa njima da se mere i odmeravaju, prilagode i prilagođavaju globalnim trendovima u surovoj paleolitskoj ženskoj disciplini lova na muškarca. A muškarac, po diktatu surovog paleolitskog pravila, mora non-stop da posmatra žene da bi bio svestan ideala ženke sa kojom može napraviti potomstvo koje može preživeti ledeno doba i produžiti vrstu sve dok se ne zapati u svemiru dovoljno čvrsto da ni sudar galaksija neće moći da je iskoreni!

16. Umije l ko da fotošopuje?

17. Ja numem, ali sam voljan da ti ucinim.

18. Ništa sad, uradio ja ručno. Svejedno, fala na želji za pomoću, Bog će ti platiti hahahaha...

19. Otkud Saša Matić zna da mu je na ruci sat što pet minuta kasni? I koji će mu kurac sat uopšte?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.