Разноразно питање

1. Vidi ih sta su smislili, mamu im kinesku...

2. Moje pitanje je, cemu tolika opterecenost Srbima?
    http://www.medio.rs/39728_Antisrpska-izlozba-u-Londonu.html

Nisam iz price da drzim stranu samo zato sto sam Srbin,al podatak da smo proterali 1,5 milion siptara sa kosova vredja inteligenciju. Nije mi samo jasno, ko dopusta da se ovakve informacije pustaju u javnost i zbog kojih motiva?

3. Njihovoj kreativnosti nema kraja. Čini mi se da su 5 vekova ispred nas. :)

4. Znači kada odeš sa funkcije moderatora red je da se obrišu pvt-ovi?

5. Vidi ih sta su smislili, mamu im kinesku...

Pa i nisu baš, sat je marke Cortebert, napravljen u Švajcarskoj oko 1910. godine.

6. Remac
    Znači kada odeš sa funkcije moderatora red je da se obrišu pvt-ovi?

Isključivo onda kada drugi autor to zatraži što sam ja to uradila.

7. Ljudi je l zna neko koja je fora sa agencijom za izdavanja stanova srpski orlovi? Našao sam bar 10 oglasa gde piše da su oni posrednik, a niko se ne javlja na telefon koji je dat.

8. Gizmundo, ne bi me čudilo da su plaćeni da to urade.

9. Ja sam Gazimudo, ne gazimuNdo. Ma jesu placeni,al ko im daje pare!?

10. Ма плаћају их невладине организације да дрве курац о хуманитарном раду и о борби добра и зла на свету, а пошто сви знају да су Срби злочинци и дивљаци највећи од свих, онда по коме ће другом.

11. Ja sam Gazimudo, ne gazimuNdo.

Hahahahaha tek sad vidim da sa tvojim nikom nešto nije u redu. :)
    Ja sve vreme mislila da ti je nik G I Z M U N D O. :)

а пошто сви знају да су Срби злочинци и дивљаци највећи од свих, онда по коме ће другом.

A onda oni turisti koji su skupili hrabrost da posete nas Srbe "zločince", shvate da je naš narod ljubazan, fin i kul i da nismo zločinci kao što nas predstavljaju, počinju da dele svoja iskustva i da zovu svoje sunarodnike da nas posete. Da nas boli uvo za to što pričaju i da češće predstavljamo trenutno činjenično stanje u Srbiji, mislim da bi se nevladina organizacija zavukla u mišju rupu i pokrila ušima od stida.

12. Vučice, stvarno misliš da se neko iz civilizovanog sveta zezne pa dođe u Srbiju dva puta i još preporuči prijatelju?
    Mojne se lažemo, turizam u Srbiji je kao skakanje bez padobrana ili konzumiranje otrovnih pečuraka, uradiš to jednom, ali nikad više.

13. Pa necemo onda ni da se lazemo da kad god dodju u Srbiju jedva izvuku zivu glavu od bradatih cetnika i huligana iz geta.

14. Aha, a šta je sa Kinezima što borave i žive ovde? Šta je sa ljudima iz inostranstva koji dođu na EXIT i u Guču i na Beer fest? Možda nije turizam ali ipak dolaze.

15. Кинези су дошли да нам ваде органе и да нам једу пашчад, а енглези да нам продају дроге!

16. Pa necemo onda ni da se lazemo da kad god dodju u Srbiju jedva izvuku zivu glavu od bradatih cetnika i huligana iz geta.

A što se tiče huligana, ja bih sve to na lomaču bez ustručavanja. Kakav zatvor, kakvi bakrači, istrebljenje takvih sa lica mesta.
    Četnici na golo ostrvo.

17. Kinezi nisu turisti, ima ih svuda, to su ljudi preprodavci, pobegli samo od gore bede, oni koji dođu na EXIT, uglavnom ne izađu sa petrovaradinske tvrđave, a to je jedan od dvajes festivala na koji odu godišnje, za Guču no comment, a šta Beer fest? Viđala sam po Evropi selendre koje imaju posećenije festivale tog tipa.
    Samo moramo biti realni u tom uzdizanju sebe u nebesa. Ponovo. Kada budemo shvatili da tonemo sve niže, možda se i mrdnemo. Ovako, koliko god da je loše, samo pljujemo po drugima, veličamo sebe i živimo u zabludi kako nam je sve do jaja.

18. А шта ти имаш против четника је ли Вучице старамајко деџго?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.