Разноразно питање

1. Četnici na golo ostrvo.

zamisli četnika na nudističkoj plaži...

2. Četnici na golo ostrvo.

umro sam jebeno

3. Па шта манијаке, покрије му брада ђоку, и сви срећни, сви задовољни.

4. zamisli četnika na nudističkoj plaži...

Šta fali?

5. Отополе, Отополе па до Равне Горе све су страже, све су страже Ђенерала Дражеееееееее! Жив је четник умро није док је пите и ракије.

6. Мени је давно ортак рекао своју теорију, а сваким даном она се све више потврђује:
    Шта нас бре боли курац шта ко мисли, ми смо у срањим па смо у срањима. Још боље ако мисле да смо дивљаци, онда нас се ликови (странци) плаше а девојчице луче влагу јерсмо јебено мачо фрајери. лолололо

Мене стварно не занима ко и шта мисли од тих уштогљених, малоумних сероња из света. Добро знам ко смо и шта смо, и какви смо и какви можемо бити.

7. Апатролееее апатролеееееее Калабић Николеееееее, апатролеееее апатролеееее Калабић Николееееееееее

8. Jebiga Nato, optimizam koji se ne da srušiti iako je država sve sjebala. Veličamo sebe jer nema ko da nas veliča - očaj, potreba da se dokazujemo. Živimo u zabludi da nam je super - psihološki smo pukli zbog lošeg vođenja države od strane premijera, predsednika i ostalih gospoda pa pribegavamo zabavnim televizijama i priređujemo zabave ne bi li pobegli od surove stvarnosti i sačuvali ovo malo živaca koliko je ostalo i da bi svojoj deci zamazali oči da ne vide ono što se dešava da mogu bezbrižno da uživaju u detinjstvu.

9. Veličamo sebe jer nema ko da nas veliča - očaj, potreba da se dokazujemo. Živimo u zabludi da nam je super - psihološki smo pukli zbog lošeg vođenja države od strane premijera, predsednika i ostalih gospoda pa pribegavamo zabavnim televizijama i priređujemo zabave ne bi li pobegli od surove stvarnosti i sačuvali ovo malo živaca koliko je ostalo i da bi svojoj deci zamazali oči da ne vide ono što se dešava da mogu bezbrižno da uživaju u detinjstvu.

Jok ja.

10. Ја мојој деци не дам да се играју напољу, опасно је то. Када пустим воду најсигурнија су.

11. Jebiga Sede, kako bi ti preveo "goli otok"? :)

12. Covpa, ne valja to. Samo ih natakneš na vile i vile ubodeš u zemlju. Tako se to radi. Moram sve da te učim. Cccc

13. Ni ja Nato, bar nisam dotle došla. Pomirila sam se sa činjenicom da je loše stanje u državi ali ne dozvoljavam sebi da budem pesimista. Gledam samo da mojima obojim svet lepim bojama i da budu Jan Veseli (legenda mali, svaka mu čast, igrao za Partizan do prošle sezone, mog'o zakucat ko konj). :)

14. Голи оток је голи оток, имена се не преводе :)))

15. Treba ovu temu zaključati povremeno, narnete na nju ko da je u igrama pa ajd' da se rokači.

16. ček, bre, lepe boje??
    zato i propadamo.
    umesto da farbamo džorgovanku i tomu treba na kolac da ih nataknemo. neomašćen.
    uf.
    revolucija da se, da prostite, digne.

17. Treba ovu temu zaključati povremeno, narnete na nju ko da je u igrama pa ajd' da se rokači.

Па не смеју људи више д'отварају нове теме, а причали би. лол

18. A što Remac? Baš nam je zabavno. :)
    Evo, ja neću više da smaram osim ako nemam neko pitanje ili neki odgovor na nečije pitanje. :)
    Kristi, narod je malo priglup. Ćute kad cene skoče, ćute kad bivaju otpušteni, ćute kad je uveden Bus plus, ćute za sve što se loše dešava.
    Edit: Hahahahaha Remac. Vraćaj moj post kao što je bio. :)

19. E, pojedoše mi post na četu, ev' ovdje.
    Ko mi nađe strim za rukomet, Danska-Švedska, AL' DA RADI, čitam mu sve defke (a laka sam na plusu). Tekma počinje u 6.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.