Видро, ту сам увек налазио спорт који ми треба, без изузетка, ти пробај, куцај на Цтрл + Ф, па види. Не мора ми читаш дефке.
ЕДИТ: Овде ће изгледа да буде
http://drhtv.tv/channel-5.html
ЕДИТ2: А можда и не.
E da bar ćutimo. Presede ti i kafa i duvan i divan od kuknjave.
Jel ima neđe na internetima neka kompilacija narodnjaka? Da ne skidam pesmu po pesmu i jebavam se dok ih se ne setim svih..
Ništa od ovoga ne radi. :/
Ja upravo gledam sa svog linka. Prsla si hidro. Tj promasila vrijeme. Konverzija i tako to...
Ima na forumu tema o metal muzici?
anci, mi to ne slusamo.
kada ce neko od kurajbera dobiti mod mjesto, ako nista njih dvoje mogu dijeliti jedno :D
Anchy - imaš podforum muzika, pa tamo potraži.
mnogo trajno banovanih odbanovano, sve kosticeve zrtve :)
Знам за сајт са врхунским стримовима, следећи пут се прво мени јави, решавамо све.
јел се сећа неко оних претњи царе и данкана да ће обелоданити неке принтове пвтова или чега већ и тиме зацрвенети многојака муда од силнога трансфера? некаква љигавштина, пичкопаћеништво или мољакања за насловне су у питању колико се сећам. после је цара банован а данкан емигрирао. јел видео ко то? има ли ко уопште те принтове? ако нећете овде моште ми одговорити и на пвт. паде ми на памет данас па реко да видим шта би на крају.
ja se sjecam al vido nisam
Сјећам се и ја тога, причао је Данакан касније о томе доста :)
не знам шта је причао после, на чет не залазим. ваљда има неко да зна шта је то било
Obrisani komentari koji off topikuju, pa i moj.
Ок, иначе то сам рекао за твоје креативне способности. Овако мислим да си добар човек.
A'EL zna neko sta je uradio Partizan?
Mala Vidra, dao bih ti ja link,al imam 6 defki pa me nesto i ne vadis iz govana :D