Разноразно питање

1. kad stignem, da...
    vise se igram sa dzojstikom, nekako mi cudno kad se igra igrica, a ne gojis se i ne sedis ko trol u isto vreme.

2. Realno dobro je, igrao sam ja malo Wii kad je doneo brat iz Slovenije, kul stvarčica.

3. Jel zna neko kako se zvala emisija na Viasat History o vojnim operacijama? Starija, išla je možda 2009-2010. Analizirale su taktike, stalno su bile mape i tako to.

Јеси ли мислио на ово> http://www.youtube.com/watch?v=4BvWHMIdD5I ? Списак епизода можеш наћи овде: http://en.wikipedia.org/wiki/Battleplan

4. To maćori! Fala Keka :)

5. Нема на чему. :)

6. Јел може један Бане до сутра у ово време, пошто морам да учим руски... не, нисам на поправном, него морам да научим 4 године руског за 25 дана. Јеј. Ал до сутра, пошто преподне обично нолајферишем овде, а после подне ми не треба... хе хе хе.
    Хвала ономе ко се исцима.

7. Бан у нас автоматический. Если зделаю на один день, у тебе тогда бан будет до завтра в то время. Подходит?

8. Јесам реко бре да тек учим? лололо
    Едит: потходи.
    Едит едита: може, бањавај.

9. Да ли може рецимо цура од 55кг која се бави професионално боксом да премлати мушкарца од 80кг просечне снаге, то ме увек занимало. Шта мислите?

10. hahahah jel te dobro umlatila?

11. Хаха, не бре, још није. Планирм да силујем једну па се распитујем. :)

Него кад налетим на женски бокс то ми падне на памет, видим да се оне нешто ту макљају али колико су то снажни ударци уопште.

12. a moze garant. jos ako bi se lik ustrucavao u pocetku da udara zenu, pf gotov je.

13. celt
    a faco, jel imas XP?
    ako imas Win7, njegov taskbar mnogo bolji od svih tih dodatnih sranja.
    To od svih laptopova jedino funkcionise na mekintosu kako treba. A i tu sam ugasio ovaj efekat zumiranja, koji je retardiran i zbunjuje :)

Седмица.
    Јебага, овај рокетдок сам имао на овом лаптопу док није умро. Па сам инсталирао и на новом лаптопу, и ту ме исто служио без проблема. Па сад како поправих стари, опет мећем јер знам провјерено да је добар.

14. Iluzija
    Да ли може рецимо цура од 55кг која се бави професионално боксом да премлати мушкарца од 80кг просечне снаге, то ме увек занимало. Шта мислите?

Može, one uglavnom znaju i tehniku kojom mogu da savladaju osobu duplo jaču od nje, čak i da je osakate ako to hoće.

15. Разуме ли се ко у мобилне телефоне?
    Нуди ми друг Нокиу Н8 12 мега пиксела за 140 евра, пар дана коришћена..оно са фолијом на екрану и то. http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2591/Nokia/N8

16. Kupuj i ne pitaj, strašan telefon !

17. Nekako mi cudno da ti trazi samo 140 jevreja.

18. купуј, наравно! и ако нећеш, проследи га мени, узећу ја и за 150 :Д

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.