Iluzija komsijo, sto se tice boksa, i te kako omanja bokserka moze umlatiti prosecno snaznog coveka.
Prosecno snazan covek, pa i od 100 kg, ne da nece imati pojma kako da je udari nego ce joj davati priliku za nokaut pri svakom pokusaju udarca.
natnat
Čula sam da ima začkoljicu da se ugasi iz čista mira. Nezgodno, ako upravo završavaš pisanje poruke od pola metra.
тачно је. блокира одједном, и ништа. или се некад лоше конектује на нет... мада верујем да је све то до софтвера, да може да се реинсталира и да ради кул.
Drži mi pajtaš servis i kaže baš se često ljudi žale na njega a i donose ga na kanal. Davno je prošlo vreme kad si nokia telefon mogao da poneseš na front i zavidiš mu što ima više izgleda da se izvuče čitav nego vlasnik mu.
Imaš za te pare i boljih i pouzdanijih telefona recimo galaxy S ili u narodu omiljeni HD2. Ovaj prvi možeš još i povoljnije da nađeš jer im se svima oguli onaj srebrnasti okvir pa ljudi spuštaju cenu a ništa ne smeta jer ga ionako pokrije silikonska futrola.
Jebo simbijan. Android pisa po simbijanu, a nokija je zbog tog jebenog simbijana postala od bogovskog telefona cigla za gadnjaje sudija na utakmicama.
Bolje polovan Iphone 3gs za 150e, nego to govno novo.
Pitaj ga šta mu fali, a foliju moš kupit za 2-3 eura i nalijepit mu je.
Simbian telefon? Propustio bih.
Čula sam da ima začkoljicu da se ugasi iz čista mira. Nezgodno, ako upravo završavaš pisanje poruke od pola metra.
Iluzija komsijo, sto se tice boksa, i te kako omanja bokserka moze umlatiti prosecno snaznog coveka.
Prosecno snazan covek, pa i od 100 kg, ne da nece imati pojma kako da je udari nego ce joj davati priliku za nokaut pri svakom pokusaju udarca.
Taj rad.
тачно је. блокира одједном, и ништа. или се некад лоше конектује на нет... мада верујем да је све то до софтвера, да може да се реинсталира и да ради кул.
Drži mi pajtaš servis i kaže baš se često ljudi žale na njega a i donose ga na kanal. Davno je prošlo vreme kad si nokia telefon mogao da poneseš na front i zavidiš mu što ima više izgleda da se izvuče čitav nego vlasnik mu.
Imaš za te pare i boljih i pouzdanijih telefona recimo galaxy S ili u narodu omiljeni HD2. Ovaj prvi možeš još i povoljnije da nađeš jer im se svima oguli onaj srebrnasti okvir pa ljudi spuštaju cenu a ništa ne smeta jer ga ionako pokrije silikonska futrola.
Simbian kobjašnjava na više nivoeva! Kupuj to, naročito za tako male pare. Moćna stvar.
Хвала на саветима људи. А он за пар дана долази са Малте, ко зна на који начин га је набавио тамо па је вероватно зато цена приступачна.
Jebo simbijan. Android pisa po simbijanu, a nokija je zbog tog jebenog simbijana postala od bogovskog telefona cigla za gadnjaje sudija na utakmicama.
Bolje polovan Iphone 3gs za 150e, nego to govno novo.
Има ли ко да навија за Сарајево? :)
Ovo sto kaze gazimudo. A i bolje cak i neki android za dinar na pretplatu nego to.
hahaha vidi ga zecanin, sto bi da se nasladjuje
hahaha vidi ga zecanin, sto bi da se nasladjuje
Хахаххахаха :Д
udri more, nego nece ti se sad javit niko. to si trebao prije utakmice da pitas, sad bi znao koga da zajebavas :D
Погријешио сам, мада нисам био ту од 4 сата па нисам мога', мора' сам да урличем тамо :))
Je li bilo incidenata po gradu?
Није да знам, нисам мога' да наговорим клапу да изађемо прије краја да их чекамо неђе, па сам онда мора' да чекам сат времена после краја
Ja čuh priče da se spremilo masu Varvara.. da su Delije, Grobari i Radovci došli.. Al' me neko dobro slaga' majku mu jebem :)
Za koga se spremilo? Da biju Zećane? Onu grupicu od 5-6 takoreći navijača? A makse, crno mi bilo da idem do stadiona, da ih rasćeram sve ...