-Imaš tri sardine. Prvu baciš u jezero, drugu u more, a treću nemaš. Kolko imaš sardina?
-Pa ne znam, dve!
-Jok. Imaš pet sardina. Znaš, jer su ove dve i one tri što nemaš to ti je dve.
Aj neko da mi objasni, jer ja čak ni leksičku povezanost ovde ne vidim.
Elem, nikad nisam bila u akva parku (sad ćete reći da ne znam šta sam propustila i da sam seosko dete, briga me) i konačno sam se odlučila na taj korak. Posetila sam sajt jednog akva parka da se informišem o uslugama i cenama i zgranula se cenovnikom i pravilima. Nisam očekivala tolike cene a ni ovakva pravila prilikom ulaska u akva park:
Đaci, studenti (do 26 godina) i penzioneri treba da ponesu dokument (đačku knjižicu, indeks ili ček od penzije) kao dokaz da spadaju u ovu grupu.
Prilikom kupovine ulaznice za dete, koje je stanovnik opštine Bački Petrovac, a koje nema ličnu kartu ili pasoš, potrebno je priložiti fotokopiju dokumenta, koji dokazuje prebivalište deteta u opštini Bački Petrovac (npr. fotokopiju zdravstvene knjižice).
Za popust, koji mogu koristiti trudnice, potrebno je priložiti potvrdu od doktora.
Sezonska ulaznica neprenosna - sadrži podatke o vlasniku i njegovu fotografiju, a isti je dužan da prilikom ulaska pokaže važeći dokument (ličnu kartu, vozačku dozvolu,...) sa fotografijom, u slučaju zahteva zaposlenog u AP.
Šta im znači to legitimisanje? Zar nije očigledno da je trudnica trudnica ako ima veliki stomak i da je dete dete ako je malo i da je penzioner onaj koji ima bore i opuštenu kožu?
Možda sam zastarelog mišljenja ali meni se čini da ovo nije uredu.
Akva park je ovaj http://www.petroland.rs/aquapark/cenovnik
Beži u Jagodinu ili Aranđelovac. Mada, te procedure za sniženje cena su slične, u Jagodini popust imaju samo studenti koji su iz Jagodine ili studiraju tamo, njihovi penzosi i sl. E sad, što se tiče trudnica, mislim da je to za one koje su tek zakačile, teško da će neka koja je recimo u šestom mesecu ili kasnije, kad je stomak već veliki, da ode tamo. Uglavnom idu do trećeg meseca, kad se stomak i ne vidi.
Da li bih mogao da pretpostavim da kada mi je drugarica (u koju sam bio zaljubljen i koju sam redovno pratio kući) kupila za 10. rođendan knjigu "Nevesta za malog princa" htela nešto više ili je pak to samo slučajnost?
http://vukajlija.com/forum/teme/7858-akteri-filmova-za-odrasle?strana=1
-Pa ne znam, dve!
-Jok. Imaš pet sardina. Znaš, jer su ove dve i one tri što nemaš to ti je dve.
Aj neko da mi objasni, jer ja čak ni leksičku povezanost ovde ne vidim.
fala čak
Је л' зна неко како се зове тема на којој су избациване слике овог деџга испод обрађене у пеЈнту?
http://x.vukajlija.com/images/fallback/avatars/medium_default.jpg?1344853259
Evo saću da ti nađem Veverice, samo sekund.
Evo ga http://vukajlija.com/forum/teme/38391-kostimi-difolt-profil-slike
Хвала Чаче! :Д
Je l' Tijanić i dalje na RTS-u? Ili je sa odličnim referencama možda prešao na BBC?
Остаће он ту док не умре. Без обзира ко је на власти.
Neću srećan život boljih ljudi! Glasali smo promene bre! De su obećani latino bistijaliti crtaći za decu!?!?!?!
Лол, за чега си гласо? лололо
Та реч не постоји у вокабулару политичара наших.
Što ne radi pretraga na groblju i kada će proraditi?
Slavko, nemoj mi praviti zazubice. :)
Elem, nikad nisam bila u akva parku (sad ćete reći da ne znam šta sam propustila i da sam seosko dete, briga me) i konačno sam se odlučila na taj korak. Posetila sam sajt jednog akva parka da se informišem o uslugama i cenama i zgranula se cenovnikom i pravilima. Nisam očekivala tolike cene a ni ovakva pravila prilikom ulaska u akva park:
Prilikom kupovine ulaznice za dete, koje je stanovnik opštine Bački Petrovac, a koje nema ličnu kartu ili pasoš, potrebno je priložiti fotokopiju dokumenta, koji dokazuje prebivalište deteta u opštini Bački Petrovac (npr. fotokopiju zdravstvene knjižice).
Za popust, koji mogu koristiti trudnice, potrebno je priložiti potvrdu od doktora.
Sezonska ulaznica neprenosna - sadrži podatke o vlasniku i njegovu fotografiju, a isti je dužan da prilikom ulaska pokaže važeći dokument (ličnu kartu, vozačku dozvolu,...) sa fotografijom, u slučaju zahteva zaposlenog u AP.
Šta im znači to legitimisanje? Zar nije očigledno da je trudnica trudnica ako ima veliki stomak i da je dete dete ako je malo i da je penzioner onaj koji ima bore i opuštenu kožu?
Možda sam zastarelog mišljenja ali meni se čini da ovo nije uredu.
Akva park je ovaj http://www.petroland.rs/aquapark/cenovnik
Pa i ti si našla u najskuplji da ideš, jbg.
Pa naletela sam na taj dok sam pretraživala po netu.
Beži u Jagodinu ili Aranđelovac. Mada, te procedure za sniženje cena su slične, u Jagodini popust imaju samo studenti koji su iz Jagodine ili studiraju tamo, njihovi penzosi i sl. E sad, što se tiče trudnica, mislim da je to za one koje su tek zakačile, teško da će neka koja je recimo u šestom mesecu ili kasnije, kad je stomak već veliki, da ode tamo. Uglavnom idu do trećeg meseca, kad se stomak i ne vidi.
Da li bih mogao da pretpostavim da kada mi je drugarica (u koju sam bio zaljubljen i koju sam redovno pratio kući) kupila za 10. rođendan knjigu "Nevesta za malog princa" htela nešto više ili je pak to samo slučajnost?
Хтела је да је јебеш анално у рч, а после тога и курцем у пичку, ал' ти ниси укапир'о.
Hvala Veverice na informaciji. Trenutno gledam njihove cene i vidim da su razumne.
A to za trudnice nisam znala. :) Tupava ja. :)
zna li neko, dal ARENA sport prenosi Premijer ligu?