Манијаче, ја имам те 4 арене, го су курац. До скоро сам могао да натрљам друговима који имају спортклуб да ја имам шпанску лигу, сад и то преноси б92 и СК. А плус што имају НБА.
-Most-
Манијаче, ја имам те 4 арене, го су курац. До скоро сам могао да натрљам друговима који имају спортклуб да ја имам шпанску лигу, сад и то преноси б92 и СК. А плус што имају НБА.
Koji šit. Pa jel će prenosi neka televizija PL jebem ih!?
odrekao bih se alkohola na mesec dana samo da mogu da gledam PL i Čempionšip...
ne znam dal da ovo ide na ovu temu ili onu za jadanje...zateko sam ćaleta već par puta kako na ju tjubu gleda kako se pare konji i bikovi, i to dosta eksplicitno. Pokuša on kao da izađe kad ja uđem u sobu, al em ima reflekse ko bora drljača em se ne snalazi najbolje na kompu...za koji kurac gleda takve stvari? dal da kažem kevi za to? njega sam jednom pitao šta radi to i kaže mi ''ma gledam snimke sa šešeljevog suđenja pa mi ovo izbacilo sa strane''...jeste ćale ja sam glup
Nisam, tu je. Sve regularno. Proverila sam opcije.
E jedino imam problem sa videom. Blago se trese i izbacuje me iz fulskrina. I non stop mi se pojavljuje ono "Otkazala je opcija skype... need to close." Isto i kad igram igrice.
Нема на чему Вучко. :Д
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=911#post_2044115
Manijače, evo ti program za svaku tv pa pretraži
http://www.tvprogram.rs/televizije.html
znam ja to Vučka, al ne znam dal će da prenose engleze ove sezone.
Манијаче, изгледа да их боле рац за Енглезе.
http://www.tvarenasport.com/sportski-forum/fudbal/prenos-premier-lige-3
E jebiga, nisam sigurna da ćeš naći dok ne počne sezona.
Edit: Jebiga Manijače. Ni moj suprug neće gledati.
Kako sa gase oni onlajn apdejtovi na Vindovs sedmici?
Koji šit. Pa jel će prenosi neka televizija PL jebem ih!?
odrekao bih se alkohola na mesec dana samo da mogu da gledam PL i Čempionšip...
ne znam dal da ovo ide na ovu temu ili onu za jadanje...zateko sam ćaleta već par puta kako na ju tjubu gleda kako se pare konji i bikovi, i to dosta eksplicitno. Pokuša on kao da izađe kad ja uđem u sobu, al em ima reflekse ko bora drljača em se ne snalazi najbolje na kompu...za koji kurac gleda takve stvari? dal da kažem kevi za to? njega sam jednom pitao šta radi to i kaže mi ''ma gledam snimke sa šešeljevog suđenja pa mi ovo izbacilo sa strane''...jeste ćale ja sam glup
Dobro je dok ne pocne da ga baca u nesvest na takve snimke.
Mozda ga jos uvek nije uhvatio.
Moguce.
Možda hoće genetski da modifikuje bikove za koride i konje za trke.
Mozda oce da pravi prsutu od konja.
Muti on tu nešto golemo! Biće dobrih para kako mi se čini.
Što se više iznad videa ne pojavljuje opcija "Download this video" made by Real player?
Mozda si izbrisala real player.
Што је обрисан сланкамен, квлт који је зајебо и малог кера?
Nisam, tu je. Sve regularno. Proverila sam opcije.
E jedino imam problem sa videom. Blago se trese i izbacuje me iz fulskrina. I non stop mi se pojavljuje ono "Otkazala je opcija skype... need to close." Isto i kad igram igrice.